2015. február 18., szerda

INTERJÚ| PHYT’S biokozmetikai céggel 2 rész


Sziasztok!


Ma ismét egy interjúval mégpedig az előző folytatásával érkeztem nektek. Mégpedig a PHYT’S biokozmetikai cégből Kerkow Tímeával Phyt’s oktató kozmetikussal. A második részben, kicsit jobban megismerkedünk a termékekkel, 1-1 ajánlattal.Már kipróbáltam 1-2 terméket amik nekem nagyon tetszettek, hamarosan hozok róluk tesztet is :)



Van különbség bio- és natúrkozmetikumok között?

IGEN, sok különbség van, amiről hosszan tudnék beszélni. A natúrkozmetikumoknak nem olyan szigorúak az előírásai, mint a biokozmetikumoknak, sokkal több szintetikus összetevőt tartalmazhatnak, mint bio társaik. A biokozmetikumoknál 5%-nyi válogatott szintetikus összetevő engedélyezett, amivel a PHYT’S azonban nem él, mert a legtöbb kozmetikuma 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz.

Mitől különleges a PHYT’S? 

-        A PHYT’S a világ egyik vezető professzionális bio márkája
-        1972 óta környezettudatosan gyárt biokozmetikumokat
-        Több mint 350 féle termék, mind Cosmebio minősítéssel: arcápolás, testápolás, babaápolási termékek, férfi kozmetikumok, smink, hajápolás, fényvédők stb.
-        A termékek mentesek a mesterséges színezékektől, nem tartalmaznak PEG-et, szilikont, parabént, állatokon nem tesztelik
-        A termékfejlesztések során a fő szempontok: hatékony, szerethető, kellemes textúrájú termékek bio minősítéssel
-        A lakossági termékek mellett bio-aktív kozmetikai arckezeléseket kínálunk minden bőrtípusra és bőrproblémára speciális metódusokkal és masszázstechnikákkal

Végeznek állatkíséreteket a termékek gyártása során?

A PHYT’S egyik elsődleges kötelezettségvállalása szerint a termékeken nem végeznek, állatkísérleteket illetve olyan összetevőt sem vásárolnak, ami állatkísérlethez köthető.
Milyen terméket ajánlanál könnyen zsírosodó, korpás hajra?
A PHYT’S természetes anyagokat tartalmazó hajápoló termékcsaládja kiegyensúlyozza és visszaállítja a haj egészségét. Hajápolóink irritáció nélkül tisztítják és táplálják a hajat és a fejbőrt, agresszív anyagok nélkül. Zsírosodó hajra jó megoldás lehet a Huile Vivifiante revitalizáló olaj, mely harmonizálja és új életre kelti az erősen igénybevett hajat és fejbőrt. 

Milyen termékeket ajánlanál érzékeny bőrre?

Érzékeny, száraz bőrre a Soin Riche Protecteur gazdag védőkrémet ajánlanám a nappali ápolók sorozatunkból. A bőr folyamatosan igénybe van véve a külső tényezőknek (időjárás, fűtés, stb.), így az szárazzá, érzékennyé válik, elveszíti rugalmasságát. Az aktív összetevőknek köszönhetően ez a krém erősíti a bőrt védő barrier réteget, táplálja és védi a bőrt. Akív összetevői között szerepel a természetes E vitamin, mogyoróolaj*, shea vaj*, szezámolaj*, zsálya*, levendula* is.

*biogazdálkodásból származik

Mitől más a bio smink a hagyományos sminkekkel szemben?

Felmérések szerint egy nő naponta több mint 515 veszélyes anyag hatásának teszi ki magát a sminkelés és a bőrápolás során. A PHYT’S széles kozmetikai kínálata mellett a bio sminkekre is figyelmet fordít, mely a világon elsőként kapta meg a COSMEBIO minősítést az egész termékcsaládra vonatkozóan.
A PHYT’S sminkek szerethető, elegáns termékek, amivel könnyű sminkelni. A termékek nagyon gyengédek, a bőrt nem károsítják, nem komedóképzők, nem szárítanak, sőt visszajelzéseink szerint sok esetben (pl. az alapozóktól) a bőr textúrája javul, hidratáltsága fokozódik. 

Természetesen a sminkek hatóanyagai is organikus eredetűek, különlegesen hatékonyak és biztonságosak:
·         Növényi vajak, viaszok és olajok táplálják, védik és hidratálják a bőrt.
·         Növényi E-vitamin tartalmának köszönhetően antioxidáns és öregedés gátló.
·         Bio növényi kivonatok és illóolajok nyugtatják, védik és regenerálják a bőrt.
·         Az ásványi pigmenteknek köszönhetően természetes színválaszték közül válogathatunk.

A férfiak is előszeretettel használják manapság a termékeket? 

Egyre inkább elterjedt, hogy a férfiak is használnak biokozmetikumokat. A férfiak bőre elér a nőkétől, olyan ápolást igényel, mely alkalmazkodik a bőr fiziológiai szükségleteihez. Könnyű, azonnal beszívódó textúrák, friss illatok és bizonyítottan hatékony természetes összetevők jellemzik a PHYT’S férfiaknak kifejlesztett termékcsaládját. A pezsdítő ginzeng, a stimuláló menta, a gyengéden radírozó bambusz, a nyugtató hatású aloe mind biztosítják a hatékony, mégis relaxáló arcápolást.

Hol lehet megvásárolni a termékeiteket?

Mivel a PHYT’S professzionális márka, PHYT’S kozmetikusoknál vagy a www.phyts.hu oldalon lehet megvásárolni a termékeket.

Köszönöm az interjút, sok PHYT’S termékekért rajongó vevőt/vendéget kívánok. 

 Ezzel zárom soraimat, nagyon érdekes volt számomra mind a két interjú. Sok hasznos és különleges információt tudtam, tudhattunk meg. 
  
Köszönöm, még egyszer az interjút, azt, hogy megismerkedhettünk a céggel kicsit közelebbről.

Ti próbáltátok már valamelyik terméküket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése