2019. április 18., csütörtök

Feminibox 2019 tavasz

 Itt a tavasz itt van a 2019-es TAVASZI Femini Box! Egy különleges illatos kiadás lett ami csupa szuper női meglepetést rejt. Hogy miket is azt hamarosan megmutatom. A kiadás egy saját meglepetéssel is bővült így 9 meglepetést tartalmazott ez a doboz! Amiből egyébként még pár darab rendelhető!



1. Aurora Candle Company kézzel készült 100% természetes szójaviasz illatgyertya különleges ropogó fa kanóc Harangvirág illattal

Az egyik márka akinél konkrétan sikongattam, hogy végre nekem is lesz egy. Márk és Lilla 2017-ben álmodta meg a szójaviasz gyertyáikat. A gyertyák különlegessége a fa kanóc ami a kandalló tüzének ropogását idézi elő, a lángja háromszög alakban ég. Az illata már így megszagolva is annyira finom és intenzív. Pedig nincs benne mesterséges illat anyag. Erről biztosan hozok még egy külön beszámolást valamilyen formában.

2. Boook kiadó: Bezselics  Ildikó magok A konyhában hüvelyesek 66 gyors és egészséges recept

A kiadó 2008-ban alakult igényes, tartalmas és innovatív gasztronómia és design-fókuszú kiadványokkal van jelen a piacon. Egy könyvüket már láttam, pontosabban Juditu könyvét. De, hogy erről a Magok könyvről is, a külseje már rögtön megfogott, annyira szép és igényes és különleges ezzel a dombornyomott mintával. A belseje pedig gyönyörű a letisztult igényes fotók a recept leírás odáig vagyok érte.

3.Essence 3D jewellery körömmatrica

Európa 1. számú kozmetikai márkája! Akik az állatkísérletekre nemet mondtak de a minőségre igent. Használtam már jó pár terméküket, kicsit reménykedtem, hogy az egyik palettájuk kerül majd az újdonságaik közül a boxba, de sajnos nem. Viszont ezt a körömmatricát is el fogom használni igaz csak a lábamon mivel műkörmöm van így a kezemre nem tudom feltenni.

4. Frei öl alakformáló olaj a feszesebb vonalakért

Nem fogom bemutatni, hisz már megtettem az előző kiadásban, amikor említettem, hogy kicsit csalódott voltam mert egy felnőtteknek való terméket is szerettem volna kipróbálni. Minden álmom így váljon valóra, hisz egy alakformáló olaj érkezett hozzánk. Amiről hamarosan beszámolok.

5. Herbioticum sheavarázs gránátalmás testápoló

Nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzésre, számomra különösen jó hisz a lehető legkevesebb gyógyszert szeretnék beszedni/beadni a gyermekeimnek. Most egy testápolót kaptunk amit biztosan elfogok használni úgyhogy készüljetek hamarosan erről is készül bejegyzés.

6. Hurok húrok asztali horgolt tároló

Krisztina két gyermekes édesanya aki szintén a saját álmait valósítja meg. Egy szuper asztali tároló érkezett. Azt kell, hogy mondjam a színösszeállítás is nyerő számomra hisz Vikihez szeretném betenni a hajgumik tárolására. Igényes kialakítása van annyira szép. Hajrá még sok sok tárolót kérünk :)

7. Jil Sander Új Simply Eau de Poudrée illata érzéki, akár a lágy kasmír érintése a bőrön

Egy német divatház ami a letisztult vonalakat követi. Akik előrukkoltak három illatpillérrel: Mi a Simply család egyik legújabb tagjának illatmintáját kaptuk aminek kifinomult összetevőket tartalmaz például: Mandarin olaj, vanília, heliotróp virág, frézia és a tonkabab.

8. Olive&Oliva Natural Skincare Vegán natúrszappan, hogy frissen kezd a napodat

Barbi a névrokonom és egy szuper márkát hozott létre csupa csupa természetes összetevővel Alig várom, hogy kipróbálhassam ezt az ínycsiklandozó illatú szappan.  Egyébként ha ikreitek lett volna csodaszép nevük lett volna, de most így a gyermeketek kapta ezt a nevet :)

9. FeMini box- tavaszi papírzsák a természetesség jegyében

Viri Munkájával már találkozhattunk a vászontáskán akkor már beleszerettem. Most egy papírzsákot terveztek nekünk ami bármelyik helységben megállja a helyét. Még nem tudom, hová fog kerülni de biztosan kikerül valahová.

Összességében egy szuper csomagot kaptunk most is. Alig várom, hogy minden termék a helyére kerüljön/ vagy el kezdjem használni. Sok sok bejegyzés várható hamarosan.

Aminél nem lehetek elég hálás, hogy a média parterei között lehetek. Ettől függetlenül teljesen szubjektív a véleményem, illetve megvásárolom a terméket nem ajándékba kapom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése