2018. június 21., csütörtök

TESZT| Libero Up&Go pelenka

Azon szerencsések közé tartozunk akik a trnd kampány keretén belül megismerkedhettek a Libero Up&Go pelenkával. Akik követnek tudják, hogy kezdetek óta a márka pelenkáit használjuk, így elég nagy a szerelem bár van 1-2 dolog ami nem tökéletes de az nem ide tartozik.  Az Up&Go pelenkákat igazi örökmozgóknak fejlesztették ki, mi már próbáltuk, az egyik baba csomagban  volt termékminta, a kórházi napokra be is szereztünk 1csomaggal, hogy férjemnek könnyebb legyen.


Nálunk ha nagyon nyűgös Roli és pelust kel cserélni akkor mindig megkérdezem, hogy "Kérsz alsógatyó pelust?" már mehetünk is mert nagyon tetszik neki, hogy nem kell lefeküdnie csak épp ahol van ott elkapom leszedem felhúzom és mehet is.

Egy kis háttér információ: 
A Libero Bugyipelenkák 7-30kg súlyú babáknak ideális, 4-8-as méretig lehet beszerezni őket. A pelenka derék része puha, rugalmas elasztikus anyagból készült így nem nyomja a pocakot. Légáteresztő anyagból készült de a nedvszívó magnak köszönhetően a baba bőre nem lesz nedves, szivárgás elleni védőgátakkal van ellátva. Bőrgyógyászatilag tesztelt, nem tartalmaz testápolót mint más nevesebb bugyipelenka.  Rugalmas, körkörös combgumírozás. Könnyű fel- és levenni, csak szét kell szakítani az oldalánál, azután kis csomagba összecsavarni és a ragasztószalaggal lezárva higiénikusan lehet eltávolítani a tartalmával együtt.

A Bugyipelenka szintén megkapta a hivatalos Nordic Ecolabel környezetvédelmi tanúsítványt. A Libero Up&Go bugyipelenkák FSC-tanúsítvánnyal is rendelkeznek, amely igazolja, hogy támogatjuk a felelős erdőgazdálkodást.
Nézzük a tapasztalatainkat:

A sima pelenkából már a 6os méretet hordjuk ebből bőven kényelmes még az 5ös így talán egy mérettel nagyobb lehet mint a sima pelenka változata. A derék része tényleg nagyon rugalmas a pocakra szépen ráilleszkedik, nem hagy szorítás nyomot. Nem kell szenvedni az elég szoros/nem túl laza kérdés körrel. Nem ázott még át pedig volt tesztelve rengeteg folyadék ivás közben is. A baba nagy dolgát is szépen megfogja, nem ázott át sehol nem potyogott ki a csere közben.



Negatív dolgokat is tudok sajnos felhozni: A ragasztószalag a gyermekek számára is nagyon könnyen leszedhető. Legalább is Rolandnak sikerült a saját fenekéről letépnie a ragacsot. Itthon nagyon meleg van így rengetegszer van csak pelenkában.
Kiszerelés/ár: Tudom a minőséget meg kell fizetni viszont kicsit rosszul eső érzés az egyre kevesebb darabszámért ugyan annyit fizetni. A 4es ill a 8as méret is árban ugyan annyiba kerül, csak kevesebb pelenkát tartalmaz. Nyilván minél nagyobb a gyermek annál kevesebb pelenka fogy de na. 

Továbbra is azt mondom nekünk beváltak a Libero pelenkák az UP&Go szintén így amíg pelusosak vagyunk (Mind két gyermek) Addig a márka pelenkáját fogjuk használni!

Kedves TRND köszönjük a lehetőséget, szuper volt ismét együtt működni, remélem egy következő projektben is hamarosan találkozunk.

Ui: Amit megszeretnék említeni az a csomagolása az Up&Go pelenkáknak! külön öröm számomra, hogy a Libero ennyire egyenrangúan kezeli az összes gyermeket, ugyanis a bugyipelenkák csomagolásán beteg gyermekek láthatóak! Az elfogadás, az egyenjogúság példaképei számomra!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése