2015. december 16., szerda

TESZT| SYOSS Colour Refresher hajszínező hab hideg szőke árnyalatban


Amióta növesztem, a hajam előszeretettel foglalkozom vele, keresem a neki tökéletes termékeket, amit már kezdek is meg találni így arról is hamarosan fogok írni. A mai témánk egy tesztelésre kapott termékről fog szólni, aminek nagyon örültem, hogy kipróbálhattam és magának a felkérésnek is. Az ilyennek nagyon tudok örülni. Miután újdonságnak számít még a Syoss színmegújító és ragyogást kölcsönző terméke így minél hamarabb szerettem volna nektek róla írni.



A felkérés előtt nem halottam még erről a termékről, így nagyon örültem, hogy kipróbálhatom, próbálom mindig húzni a hajfestést így igyekszem kéthavonta festeni és már a 6 oxival festem, így kevésbé roncsolom a hajam, a termék azt ígéri, hogy 2 festés között felfrissíti a hajat, de pontosan mit is ígér a márka erről a termékről:


A SYOSS Color Refresher színmegújító hajszínező azonnal felfrissíti a színintenzitást és fényt a szalonfrissességű hajért két tartós hajfestés között. Minden egyes alkalmazással segít megelőzni a hajszín fakulását és biztosítja az első ősz hajszálak lágy takarását. Nemcsak intenzívebbé teheti a hajszínét, de enyhe tónust is adhat neki vagy leheletnyi mértékben megváltoztathatja azt. Az eredeti hajszín felfrissítéséért hagyja hatni 3 percig, hajszíne enyhe megváltoztatásáért pedig 10 perc szükséges."

A termék 4 árnyalatban kapható, meleg barna, sötét barna, vörös és hideg szőke árnyalatban. Mivel a hajam jelenleg egy nagyon világos szőkés barna így én a szőkét választottam. Abban a reményben, hogy világosít rajta egy kicsit.

A termék 75ml kiszerelésben kapható egy kisebb méretű hajhabra hasonlít a tubusa. A használata is egy az egyben megegyezik a hajhabéval. Használat előtt megmossuk, a hajunkat nem kell használni semmilyen balzsamot vagy pakolást. Jól felrázzuk a tubust, egy adag habot a tenyerünkbe nyomunk és eldolgozzuk a hajunkon, váron 3 percet és kiöblítjük a hajból addig, amíg szín jön belőle, aki festi, a haját az minden festésnél addig öblíti.

A tenyérbe nyomásnál már úgy éreztem valamit elkevertem és biztos az, amit használok, ugyanis meglepő, de ennek egy az egyben egy férfi after shave illata van, na és a hajon is kicsit érezhető marad. Na de ha tökéletesen működik, akkor ennyit elnézünk neki igaz?

Miután mindenfélét ígér így nem használtam a kifésülés előtti hajpakolásomat, amit szoktam hagytam had teszteljük csak a terméket. Meglepő módón olyan puha volt már így is a hajam vizesen és nagyon könnyen ki lehetett fésülni csak úgy siklott a hajban a fésű.

A hajszínemen nem változtatott nem lett élénkebb stb. stb. a hajam viszont talán egy kicsit olyan hatása volt, mintha bemelíroztam volna, néhány csíkban egy enyhe színmegújítást azért éreztem.

Összességében azt mondom, hogy aki egy pár perces pakolást szeretne, és nem feltétlenül várja, el a színmegújítást annak megéri, hisz 1500ft körül mozog a termék ára és egy olyan 4 használatra biztosan elég. Nekem nagyon tetszett a kis melíros finis így biztosan meg fogom vásárolni valamikor. A hajam fényes, puha és selymes lett tőle.

Nem adok neki 5 pontot csak 4-et, de egy nagyon jó terméknek tartom. Egy kicsi fejlesztés és tökéletes is lesz :) 

 
Ti próbáltátok már? Nektek hogy vált be?

4 megjegyzés:

  1. Ha jól olvasom, csak kicsi változást hozott ez a hajszínező, nem világosított. Nem merném megkockáztatni, bár ha rövid hajam lenne, nem lenne vesztenivalóm, de nekem derékig ér a hajam, szóval lehet, rámenne az egész flakon. Színező használok én is, a L'Oreal Castingját, szerintem annyira tartós és erős, mint egy festék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon változás nincs a színében a hajamnak. De tényleg könnyen kezelhető lesz tőle :)

      Törlés
    2. Meghoztad a kedvem. Lehet, hogy kipróbálom a vöröset.

      Törlés
  2. borzasztó egy termék,,,,,olyan száraz és nehezen kezelhető a hajam tőle hogy az hihetetlen!ez a legrosszabb termék amit valaha használtam.....azon felül semmi hatása sincs nálam,....

    VálaszTörlés