2015. december 16., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} Karácsony 2015




Sziasztok! Ma egy nagyon különleges VKP-val jelentkezem/zünk ugyanis a VKP történelmében ez az első ilyen jellegű bejegyzés ugyanis a mai arról szól, hogy kaptunk 1-1 párt és neki kellett egy kis ajándékcsomagot küldeni. Már attól nagyon izgultam, hogy én kit fogok kapni, ugyanis imádok ajándékozni, kapni annyira nem, de örömet szerezni annál inkább.


A karácsony számomra nem az ajándékokról szól, hanem a békéről a meghittségről és a szeretettről. Amiben ha én adhatok és látom, hogy az, akinek adtam örül az nekem épp elég ajándék. Én Nikit kaptam a Lakkjegyzet  bloggerínáját, nekem nagyon tetszik a munkássága, annyira jó kis körmöket tud csinálni illetve az egész blog hangulata. Nagyon örülök, hogy örült annak amit kapott. Igyekeztem a karácsonyi hangulatot belecsempészni a csomagba.



Az én csomagomat Zsuzsitól kaptam, mit ne mondjak elég döcögős úton.  Amikor a bejegyzést maximum meg szerettem volna írni (tegnap amikor feladásra is került a csomag) még nem érkezett meg, így sajnos nem a legtökéletesebb bejegyzés születik. Illetve a tervem az volt, hogy a kicsomagolást videóra rögzítem és egy videós bejegyzéssel jelentkezem. De mivel fél 6ra értem haza és utána álltam neki a bejegyzésnek így ez elmaradt, de talán majd legközelebb sikerül egy ilyen csomagot úgy bemutatnom nektek, ahogy szerettem volna. 


Kicsit csalódott vagyok, hogy egyedül én nem kaptam meg időben pedig ez volt az első ilyen próbálkozásom. De hát mostanában pont ennyire vagyok szerencsétlen, ugyanis az életem egyenlő egy katasztrófával (de ez egy másik téma) A csomagom miután nagyon nagyon későn lett feladva, de épségben megérkezett. Nagyon kíváncsi voltam, mit tartalmazott, de mielőtt erre rátérnék, megszeretnék köszönni valakinek valamit!



Nem éreztem mostanában ehhez fogható szeretetet, amit Szilvitől a lipstickhurricanebloggerinájától kaptam ezzel az üzenettel kaptam ezt a szép csomagot: 

 


Szia, küldök egy virtuális ajándékcsomagot, hátha nem kapod kézhez még ma a tied, gondold azt, hogy ez az, ha csak internetes is


Szavakkal nem tudom kifejezni, mit éreztem, amikor megérkezett.


 De lássuk mi lapult a csomagban: 

 

  Az első, amit láttam egy hatalmas barna valami, amit kivettem és egy nagyon szép Bögre lapult benne, ami nagyon tetszik nagyon szép nagy így rengeteg forró ital elfér benne így a hidegebb időkben.

 Kaptam még egy kis noteszt, amibe lehet irkálni mindenféle jót, biztos fogom használni 2016-ban.

 Egy nagyon finom illatú teamécsest, amit ahogy, lesz rá alkalmam, vagyis időm egy kicsit lazítani.


Egy ét csokit, amit még sosem kóstoltam így kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lehet a mentás citromos csoki.

 

Összességében teszik a csomag, egy picit jobban örültem volna, ha nem kellett volna idegeskednem amiatt, hogy megkapom ezt az a csomagot vagy sem.

 

Mindenkinek békés boldog karácsonyt kívánok és Zsuzsi nagyon köszönöm, a kis csomagot és neked is Szilvi a virtuális csomagot jó hogy két kis angyalkám van.






4 megjegyzés:

  1. Szuper ajándékot kaptál és adtál is! Az hogy a posta milyen szuper és hogy érnek oda a csomagok arról nem mi tehetünk szerintem, én ezért raktam rá inkább elsőbbségit, mert akkor másnap megkapja :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! A posta szuperségét azért írtam mert 1nap alatt ért ide a csomag, ugyanis 2015.12.15 én adták fel.

      Törlés
  2. Remek ajándékok! Hát a posta, de még a futárszolgálatok is lassúbbak az ünnepek miatt, sok a csomagfeladás.

    VálaszTörlés
  3. köszönöm az említést :)
    egyébként a csomag feladási határidő 12.10 volt, szerintem elég kellemetlen, hogy valaki november 1.-december 10.-ig nem jutott el a postára, ha már bevállalta...
    mindenesetre, minden jó, ha a vége jó ;)

    VálaszTörlés