2016. október 28., péntek

All In Packaging webáruház csomag




Sziasztok! 

Pár napja ismételten felkért All In Packaging webáruház együttműködésre. Aminek én nagyon örültem hisz imádom az ilyen jellegű termékeket, magamból és az ő termékeikből is kitudom hozni a maximumot. De aki nem látta volna, az előző bejegyzéseimet egy kicsit bemutatnám kik is ők.



Kozmetikumokhoz gyártanak, forgalmaznak tároló termékeket illetve parfümszórókat, tégelyeket, flakonokat illetve üvegtermékeket. Van olyan termékük, amit egyben vásárolhatsz meg, de van olyan is, amihez pl. a fejet, a tetőt te választhatod ki. Kis és nagy mennyiségben rendelhető termékeik vannak, de ha úgy rendesen végig akarod nézni, akkor egy napot, szánj, rá mert ezer féle termékük van. Nekem nagy kikapcsolódás mindig a weboldalukat böngészni.
30/100ml tégely

Maradjunk annyiban, hogy hatalmas fejtörést okozott, hogy miket is válasszak, mert tényleg annyi termékük van, hogy kb. minden kell, de igyekeztem ésszerű maradni és olyan termékeket össze válogatni, amiket különféle felhasználásban is betudok mutatni nektek illetve én is a lehető legjobban ki tudom használni.
patentzáros tégely, 200ml fűszeres fehér tetős  tégely
SET flakon pumpás100/300ml-es


 Bevallom rengeteg olyan termék lesz, amit már az új otthonunkba szeretnék használni, így most csak bemutatom a termékeket, hogy pontosan miket is kaptam utána majd, apránként ahogy éppen össze állt egy szép kerek bejegyzéssé, de ne aggódjatok, az elsőkre nem sokat kell várnotok :)

türkiz kozmetikai táska, vattakoronghoz pumpás flakon
tejes/juice flakon, SET1000ml flakon

A pontos termék linkeket az elkövetkezendő bejegyzésekben megtaláljátok.

Köszönöm szépen a Nordtek Imexco Kft.-nek, hogy megajándékoztak ezzel a nagy ajándékcsomaggal, amiben szuperebbnél szuperebb termékek és csomagoló anyagok lapultak.

2 megjegyzés:

  1. Jók ezek, kis csavaros tégelyből meg sosem elég nálam. El szoktam tenni a fémdobozokat, krémes tégelyeket, vitaminos műanyag dobozokat, na de parfümszórót pl. nem lehet házilag megoldani meg a patentzárasat sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is gyűjtögető életmódot élek ilyenek szempontjából :)

      Törlés