2016. október 26., szerda

TESZT| L'Occitane kézkrém 20% shea vajjal


Sziasztok! Ma egy kézkrémről hozok nektek egy kis információt, véleményt. Mégpedig egy nagyon natúr márka egyik termékéről, ami 2 kiszerelésben kapható egy miniben (30ml) amiből 2 is van nekem és egy 150 ml kiszerelésben. 


Amit a márka ígér: Szupersimító kedvenc: 20% Shea vaj tartalom, méz és mandula kivonat, megbolondítva a jázmin és ilang-ilang könnyű és csábító illatával. Kényeztető balzsam, mely gyorsan felszívódik, segíti a száraz, dehidratált bőr gyógyulását. Anti-oxidáns E vitamin tartalma táplál, és még a legdolgosabb kezeket is felfrissíti.

Sajnos a bőröm nem szereti a telet kiszárad, mondjuk időközönként bármely más évszakban is képes ilyenre, főleg a papírmunka mellett, mert a papír is szárít rendesen.
Maga a krém egy nagyon sűrű állagú, de jól kenhető, gyorsan felszívódik nem hagy ragacsos csúszós érzetet maga után, ami rendkívül jó, mert nem kell feltett kézzel várni, hogy na, had csinálhassak valamit. Nagyon jól ápol, puhává varázsolja a kezet. A krém első szaglásra tipikus krém illattal rendelkezik, de miután szépen beszívta a bőröm utána előjön az enyhén fűszeres illata, ami szerintem nagyon finom. 

Nagyon megszerettem ezt a kis krémet, mert tényleg szuper a kis kiszerelés igazán táska barát.

2 megjegyzés:

  1. Irodában én is egyfolytában kenem a kezem, de szerencsére csak a billentyűket nyomogatom, nem kell papíroznom. Ez a 30 ml hamar elfogyna, most a Balea Ureás kézkrémjét használom, de hihetetlen gyorsan fogy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen nem tart sokáig az a baj, de van még vagy 30 féle másik kézkrémem, az az érzésem kevesebbet használom mint kéne :)

      Törlés