2019. december 4., szerda

TESZT| Herbow mosóparfüm

Elkezdtem egyre inkább érdeklődni, a természetes/ környezet tudatos termékek iránt. Az utóbbi időben tényleg jobban figyelek arra, hogy mik azok a termékek amik, ha bekerültek a háztartásunkba azok újra lesznek e véve, vagy le lesznek e cserélve. Eddig is igyekeztem pl a gyerekeknek sensitive vagy kimondottan baba termékeket venni. Az eddig használt termékeket a gyártó lecserélte vagy pedig átalakította és őszintén nem vagyok már 100%ig megelégedve velük. A legutolsó ilyen pl az öblítő volt így különösen örültem annak, hogy kipróbálhattam a mosóparfümöt.




A márka családi és személyes tapasztalatok indították el. Saját maguk tapasztalták meg a mosódió valódi erejét ezért is indították útjára a márkát. Mára már nem csak mosódiós labdát (későbbiekben erről is beszámolok) hanem egyre szélesebb körben kezdtek el gyártani mosódiós termékeket. 

A Herbow mosóparfümök egyedisége abban rejlik, hogy nem csak illatosítanak, hanem növényi eredetű textil kondicionáló, lágyító alapanyagokat is tartalmaznak, melyek a vegyi öblítőkben használt szintetikus kationos tenzidek környezetbarát és egészséges alternatívái.

A tesztelés során két termékkel ismerkedhettem meg az egyik a Radiant Sun a másik pedig a Baby! Mindkettő nagyon tetszik. Igaz elsőre a Baby túl erős lett de tesztelgetve kitapasztalva sokkal jobban tetszik ennek az illata mint az eddig használt öblitőé. A Radiant Sun első szaglásra levett a lábamról.

A csomagolása vékony henger alakú felpattintós tetővel ellátva, ezzel sokkal könnyebb az adagolása! Viszont vigyázni kell arra, hogy ha egymás után használjuk akkor kicsit "köpköd". Kis helyen elfér így a fürdőszobában sem foglal nagy helyet. 

Baby: BABA-KAMILLA
Babapúder és kamillavirág aromájának köszönhetően minden ruha a gyermekkorunk tisztaságát idézi. Teljesen Vegán termék. Az ajánlott 5ml (fél kupak) helyett én egy kicsivel kevesebbet rakok és így is napokig illatosak a ruhák. Nem tolakodóan, de azért ott van. 

 Ragyogó nap: MANGÓ-SZÉNA
Gyümölcsös és virágos jegyek összhangja. Aki ismer az tudja, hogy a Mangóval le lehet venni a lábamról. A frissen kaszált széna illata pedig annyira lágy harmóniát kölcsönöz ennek az illatnak, hogy egyszerűen odáig vagyok érte. Olyan lágyan öleli körbe a ruhát az illata.  Itt az adagolást betartom mert bőven elég és szintén napokig érződik a frissen mosott ruha illata.

Egy biztos ez a két termék mindenképp be fog kerülni fixen a háztartásomba mert odavagyok értük. A többi illatot is kipróbálnám/ ki fogom próbálni. Ilyen pici 1-2 adagos teszt adag is lehetne, hogy az illatokat ki lehessen próbálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése