2015. december 7., hétfő

TESZT| Makeup Revolution szemhéjpúder paletta - Acid Brights



Sziasztok! Már írtam a másik Makeup Rebolution palettámról így most ez a csodaszép vibráló élénk színű paletta jön. Amit már használtam a farsangi sminkemnél is így már élesben is láthattátok. Hogy bevált ezen a paletta azt, ha tovább olvastok, elárulom.






Csomagolás: Egyszerű műanyag paletta, aminek a teteje átlátszó így rögtön tudjuk, hogy milyen színeket, tartalmat. Ez a paletta is kétvégű aplikátort tartalmaz, amit szintén nem használok. Egyetlen egy dolog zavar az, mégpedig az, hogy nem sorrenden vannak a színek. De ha a színek jók, akkor ez nem fog annyira zavarni.




A tizenkét színt itt is sorba fogom venni. Miután itt sem kaptak elnevezést így megint számokkal fogom leírni. Az 1. szín egy fehér, ami elég élénk szín a szemöldök alá és a szemzugba is kiváló lehet. A 2. szín sajnos nem annyira pigmentált de egy szép szürke színt kapott, de egy „kis” építéssel élet lehelhető bele. A 3. szín egy világoskék, aminek nagyon örültem volna, ha pigmentált, mert olyan szép sminkeket lehetett volna készíteni vele, de sajnos nem az. A 4. szín egy csodaszép narancssárga, ami olyan szinten pigmentált, hogy az hihetetlen. Gyönyörű nyári szín. Az 5. szín nem annyira pigmentált, de sokkal pigmentáltabb mint a kék ez egy szép rózsaszín szín. A 6. szín egy lila, ami sajnos megint halovány. 


A 7. szín pedig egy nagyon sötét pink szín, ami nagyon jól párosítható az 5. színnel. A 8. szín egy csodaszép citromsárga árnyalat. A 9. szín egy nagyon halvány rózsaszín inkább barackosabb beütéssel. Ő sem annyira pigmentált. A 10. színen kicsit nem értettünk egyet párommal, mert szerinte ez zöld szerintem kékeszöld. Úgyhogy miután én írom a bejegyzést ez egy kékeszöld árnyalat. A 11. szín egyértelműen sötétkék a 12. szín pedig egy zöld. Ezt a három színt is remekül lehet párosítani egy sminkben.





 Összességében megéri ez a 12 szín 1890 forintért, a fele nagyon szépen pigmentált és szépen építhetőek. Egy probléma van velük, mégpedig az, hogy nagyon porolnak, így én alkalmaztam azt, hogy vagy nem előtte alapoztam, hanem utána (a szemhéj alaptermészetesen kerül alá) vagy pedig a sokpúderes megoldást. De az előbbi jobban bejön.



Sminkben majd a Farsangi időszak közeledtével láthatjátok



Ti próbáltátok már ezt a palettát?






2 megjegyzés:

  1. Kicsit elvesztem a színeknél, milyen sorrendben haladtál? Messze még a farsang, de kíváncsi vagyok a sminkre.

    VálaszTörlés
  2. Ezt én is nézegettem, annyit tényleg megér, de így hogy tudom hogy porol, lehet hogy hátrébb teszem a beszerzendők listáján...A Makeup Revolution selyemfényű meg csillogó szemfestékei amúgy nagyon jó minőségűek, de a mattoknál én is érzékeltem ezt, főleg a sötétebbeknél.

    VálaszTörlés