2016. február 13., szombat

Blogger Box a Henkel Magyarország Kft jóvóltából



Sziasztok! Életem első blog bejegyzését fogom úgy megírni, hogy abszolút nem tudom, hogy kezdjem el és mit írjak le, és ne az legyen, hogy áááá jeeee kaptam úristen. Mert Ezek a szavak keringenek a gondolataimban és egyszerűen nem jutok szavakhoz. Amikor eljön az ember életében az a pont főleg a blog életében, amikor kap egy pici elismerést, azt nem tudja hírtelen felfogni, velem tegnap megtörtént, ma erről hoztam nektek egy bejegyzést.


Több bloggernél láttam, hogy kapott egy Blogger boxot én mondtam Zsoltinak, hogy jó lenne kapni, de úgyis kicsi a blogom stb. stb. nem fogok kapni. Aznap nem is jött csomagom mikor hazaértem, majd tegnap a semmi nem sikerül és semmi nem jó napom után arra jöttem haza, hogy az ágyon van egy csomag, amiről el is felejtettek szólni, hogy jött csomagom, el is kezdtem kibontani, na és amikor megláttam a dobozt elkezdtem visítani és ugrálni és áááá. Engem is megleptek ezzel a különleges dobozzal, aminek nagyon nagyon örülök és köszönöm ennél nagyobb elismerést nem kaphattam volna. 

Mielőtt beletekintenénk, pontosan mit tartalmazott le szeretném írni, hogy van egy nyereményjáték, aminek három nyertese is lesz, akik egy páros álomutazást nyerhetnek. A nyereményjáték részleteit a www.yourstyleyourciti.hu- n találjátok. Szerintem ne hagyjátok ki, mert tényleg nagyszerű.


A doboz már mindent visz, nagyon tetszik egyszerű, de mégis annyira színes a városok nevei és egy egy nevezetességük került rá. elég nehéz így kíváncsi voltam mit is rejt a doboz.

Fa Coconut Water tusfürdő kókuszkivonattal: Régebben rengeteg fa terméket használtam, köztük sok tusfürdős is kipróbáltam, mostanában próbálok kísérletezni több márka tusfürdőjével, de úgy érzem ez a tusfürdő nagyon jó ki nyári tusfürdőm lesz. Megszagolva nagyon finom kellemes kókuszos illata van. A csomagolása szép átlátszó.


 
Syoss Gloss Sensation Arany Csokoládébarna hajszínkrém, amit a színe miatt én nem fogok tudni kipróbálni, de Anyukámnak odaadom így biztos tesztelve lesz, és majd írok róla, hogy igaz ezt az, amit írnak a termékről: Akár 8 hétig is vibráló fényes hajszínt kölcsönöz, Több csillogás, Elbűvölő vibráló színek.  Hamarosan írok róla :)
 


Swarzkopf got2b made 4 mess hajformázó spray kócos és bozontos stílusú hajért. Nem próbáltam még ilyen terméket ezért nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud kicsike ezért biztos, hogy hamarosan írok róla a blogon, hogy hogy szuperál. 

 


Swarckopf essenc Ultime hármas kombója: Egy sampon a száraz törékeny hajra, csökkenti a hajtöredezés okozta hajvesztést. Egy spray hajbalzsam, amit nem kell kiöblíteni, száraz illetve nedves hajon is használható. Illetve egy szérum hajolaj. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak ezek a termékek, és mennyire teszik rendbe a hajam, bár most megtaláltam az idáig tökéletes hajápolási rutinom, de ha ez a kombó ennél is jobb hát akkor lehet, átfogok térni rá. 

 

Még 3 fa terméket, egy golyós dezodort mégpedig: Dry Protect cotton mist: Az illata finom kíváncsi vagyok, mit tud, mert nem nagyon hiszek annak, hogy 48 órát elbír egy dezodor, hisz nem is tudnám letesztelni. Egy ugyan olyan illatú dezodor illetve egy Linen Touch került bele.



A csomag rejtett egy meglepetést is, Én egy Riós pendrivet kaptam, aki még nem nézte meg, rengeteg szuper információ van a termékekről.

Alig várom, hogy tesztelgethessem őket, Ti melyik termékre vagytok a legkíváncsibbak?

 

2 megjegyzés: