2016. február 14., vasárnap

Pure By Pixibox 2016/1.



Sziasztok! A héten nagyon sok meglepetés ért, egyrészt mert ma van a születésnapom másrészt megérkezett a Pure By Pixibox dobozom, amit nagyon vártam, úgy érzem a három típus közül ez a legkedvesebb számomra. Nagyon szeretek újdonságokat kipróbálni éppen ezért nagyon vártam már ezt a kis csomagot.



CALENA Szimfónia fürdő tea: A 100% pamut filterben gondosan válogatott bio körömvirág és bio hársfavirág, tengeri só és bio argánolajjal átitatott kakaóvaj található. Így használd: Dobd be magad mellé a forró vízbe vagy tartsd a zuhany alá, majd simogasd, dörzsöld vele bőrödet, hogy az minden értékes anyagot magába szívjon, amire csak szüksége van. Test peeling és testápoló egyben. 


A márkától szintén a Pixi által már próbáltam egy terméket, azt is nagyon imádtam, így nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog szuperálni. Először nagyon megijedtem, hogy csak kádban használható, de hála Zuhany alatt is lehet, így biztosan kifogom próbálni a közeljövőben. A termék maga tényleg olyan mintha egy tea filter lenne.

DIZAO ORGANICS színezett ajakápoló 210 Tulp illatban: A Dizao színezett ajakápoló 90% bio és 100% természetes összetevőinek köszönhetően természetes csillogást kölcsönöz ajkaidnak. Védi a szélsőséges időjárásban, gyógyírként szolgál a száraz, cserepes ajkakra is, valamint teljes rúzsfedést biztosít. A csodás színárnyalatokat gyümölcsök és zöldségek biztosítják.


Erről a márkáról még sosem hallottam, de nagyon örülök, hogy kipróbálhatom, a 210 Tulp árnyalat tényleg egy sötétebb tulipán színnel van gazdagítva, az illata is hasonlít a tulipánra ezért nagyon nyerő, kíváncsi vagyok nagyon, hogy fog teljesíteni, bár már kipróbáltam, a színe szépen passzol. Tesztelésre fel.

DR KELEN Reforma cellulit krém: Segíti a narancsbőr megelőzését és a meglévő gödröcskék kisimítását, miközben a bőrt is hidratálja. Természetes összetevői serkentik amikrókeringést, gyorsítják a salakanyagok bőrből való távozását. Hypoalergen, tartósítószert és színezőanyagot nem tartalmaz.

 
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog csinálni a combommal és a csípőmmel, mert szeretném eltüntetni, vagy legalábbis halványítani a dolgokat, nem mellesleg j lesz, majd ha pocakos leszek. Persze ha addig nem fog elfogyni :)
 
COCONUTOIL COSMETICS Pure golyós dezodor: A kókuszolaj természetes antibakteriális, gombaölő és fertőtlenítő tulajdonságával semlegesíti a nem kívánt testszagot, megkötve a verejték egy részét. Védelmet nyújt a pórusainak elzárása nélkül, szem előtt tartva a test természetes méregtelenítő folyamatait. Kizárólag organikus, ehető minőségű összetevőket tartalmaz.


Róluk sem hallottam még, de érdekel, mit tud egy teljesen natúr dezodor, így ahogy bejön a jobb idő és nem 30 réteg ruha lesz, rajtam kifogom próbálni.

AROMAX Szőlőmagolaj: Az olaj könnyű szerkezetű, jól felszívódik a bőrbe. Más zsíros olajokkal, krémekkel jól társítható, de bőr- és testápoló alapolajként önmagában is jól alkalmazható.


Ő volt az egyetlen termék, amivel nem tudtam azonosulni, de vagy belsőleg, vagy külsőleg elfogom használni, ha használom és van, róla tapasztalatom írok róla. 

DAMONA zöldkávé tabletta: Zöldkávé kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. A zöldkávé a le nem őrölt kávébab kivonata, amelynek legfőbb hatóanyaga – a pörkölés során egyébként lebomló – klorogénsav. Adagolás: naponta 1-2 tabletta bőséges folyadékkal lenyelni. Figyelmeztetések: Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl. 


Ennek a terméknek örültem a leges legjobban, az esküvőre szeretnék kicsit leadni a hurkáimból, de nem úgy hogy több kilót fogyok, talán vele sikerül. majd meglátjuk mi lesz belőle. De majd írok róla mindenképp.

Schüssler mélyhidratáló arcradír: A Dr. Schüssler- féle Nr.8-as sót (mélyhidratálást) tartalmazó arcradír a természet erejével segít a bőr hatékony ápolásában. Finom szemcséknek köszönhetően gyengéden, ugyanakkor alaposan távolítja el az elhalt hámréteget ezzel felgyorsítva a bőr sejtjeinek megújulását…


Keresem az igazit így ennek különösen örültem, szeretem a márkától azt a két terméket, amit használok, kíváncsi vagyok, mit tud ez az arcradír. 

Mind a hét termék teljes kiszerelés, szerintem ez az első ilyen boksz legalábbis amióta rendelem. Mindegyik termékre nagyon kíváncsi vagyok, már egy kettő ki is próbáltam és idáig elnyerték a tetszésemet. De most tényleg rengeteg mindenem van, amit tesztelhetek. 

Nektek melyik termék tetszik a legjobban?


Melyikről olvasnátok szívesen?




2 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot!!

    A színezett ajakápoló érdekelne, pláne, hogy tulipános :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Azt már tesztelgetem, kezd kialakulni egy vélemény róla, úgyhogy hamarosan írom is :)

      Törlés