2016. február 29., hétfő

TESZT| Eucerin micellás vize



Sziasztok! Még az egyik Pixiben lapult egy termékminta egy micellás vízből, amiről most úgy érzem itt az ideje írni. Ez a termék nem más, mint az Eucerin márka micellás vize.


Mit kell róla tudni?

Tudományosan bizonyított tény, hogy a bőr megfelelő tisztítást követően könnyebben lélegzik, és több hatóanyagot képes felvenni a bőrápoló termékekből is. Épp ezért most bemutatkozik az új micellás arclemosó az Eucerin®-től, amely egy lépésben távolítja el a szennyeződéseket és a sminket, és tonizál is.

Kényelmes használatot biztosít, mivel egy lépésben távolítja el a bőrről a szennyeződéseket, a szem környékéről a sminket, és egyben tonizál is. A bőr tiszta, friss és ragyogó lesz.
 
Használata: Vattakorong segítségével vidd fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra. Nem kell leöblíteni. használd minden nap reggel és este. Minden bőrtípusra, akár érzékeny bőrre is használható. A terméket kontaktlencsét viselők is használhatják.

Az eredeti termék csomagolásáról sajnos nem tudok írni, mert ahhoz még nem volt szerencsém, de ez a pici kis kiszerelés egy elég masszív fehér tubusban érkezett meg hozzánk, amit bátran bemerek dobni a táskába, mert nagyon jól zár. Főleg, hogy a kupak kinyitás után visszapattinthatóra lett megoldva.

Maga a bel tartalma teljesen illatanyag, színezőanyag és parabén mentes, de nem legutolsósorban még az alkoholt is kihagyták belőle. Olyan igazi víz illata van illetve a színe is olyan, mint a tiszta víz.

A szempillaspirált egymagában nem szedi le legalábbis nálam. De a többi sminket (alapozó szemfesték stb. stb.) szépen elbánik. Éppen ezért az alap sminkleszedésem után használtam így makulátlanul tüntette el az összes sminket és szennyeződést az arcomról illetve a szememről.
Nem irritál, és nem csíp, így külön örülök, mert sajnos már találkoztam olyan termékkel, ami csípte a szemem. Viszont kicsit ragacsos marad utána a bőröm. Amit nem nagyon szeretek egy terméken sem Éppen ezért nem használom az egyik tonikomat sem. De ami ennél az Eucerin szépségnél jó, hogy pár perc után beszívta a bőröm tehát eltűnt.

Lehet, egyszer beruházom a teljes kiszerelésű változatára, de nagyon sok micellás vizem van, amit el kell még használnom.

Ti próbáltátok már ezt a vizet?

2 megjegyzés:

  1. Majd összevetem a Biodermával, de nekem az az etalon, meg ugye a krémüket használom, úgy éri meg, ha nemcsak krémet rendelek, hogy ingyen hozza ki a futár, akkor szoktam 1+1 akciós vizet venni. Jól hangzik leírás alapján.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A biodermát még nem próbáltam, de ki szeretném egyszer az biztos :)

      Törlés