2017. március 24., péntek

Mommy Mia box Baby 2017 március




 A második Mommy Mia dobozunk azon a napon érkezett mikor, Rolcsi 2 hónapos lett így külön örültem, hisz ezt kapta hónapnapjára. Nem, nem fogok mindig ajándékot venni neki, csak ez így most még különlegesebb lett. Az első csomagot még a pocakban kapta. A Baby kiadást választottam, mert ez a legkisebbeknek és az anyukájuknak szólt. A kicsit nagyobbak és az Ovisok külön csomagot kaphattak. Az ovis tornazsákért külön odáig vagyok, bár sajnos nem rejtette a dobozunk.


Cleanne általános tisztítószer


Nagyon megörültem ennek a tisztítószernek, ugyanis sosem tudom, hogy mivel tisztítsam, azokat a területeket ahol Roland megfordul. A kuponnak köszönhetően kifogom próbálni remélhetőleg a többi bababarát termékeiket is. Ugyanis lassan de biztosan telnek a hetek a hozzátápláláshoz is a mászáshoz és sokkal több tisztítószert kell majd használnom, és mint mondtam nem szeretném vegyszerekkel traktálni a szervezetét, amíg nem muszáj. 


  
Doodoo plüss csörgő


A kiskutya csörgő ugyan abból az anyagból készült, mint a Doodoo altató játékai, amik arról híresek, hogy azokat a hangokat utánozza, amit a baba az anyaméhben hallott ezáltal segíti a baba megnyugtatását. Ha picit nagyobb lesz és megtudja fogni, akkor biztosan nagyon jó barátok, lesznek.






CaoNatur Baby babatestápoló
A márka nem ismeretlen számomra mivel pár terméküket próbáltam már. A baby termékeiket még nem. Nem terveztem testápolózni Rolandot, de a gyermekorvosunk mondta, hogy kicsit száraz a bőre, így elkezdtem ezt használni meglátjuk milyen lesz pár használat után a bőre. Ami megnyugtató, hogy a termék nincsen kőolajszármazék, szilikonolaj, parabén, színezék és allergén sem. Számomra ez azért fontos, mert nem szeretném a kis bőrét kitenni semmi olyannak, ami veszélyes lehet rá. Nagyon visszafogott illata van, nem nyomja el azt a jellegzetes Baba illatot, amit nagyon szeretek.

 Fabulaszappan krémdezodor és babaszappan


Aminek különösen örülök, hogy a termékek is a natúrkozmetikumok csoportjában tartozik. Maga a csomagolása is tökéletes annyira édesek ezek az állatkák a csomagoláson, hogy az hihetetlen :)
A Mi dobozunkban egy natúr babaszappan lapult, ami kifejezetten a babák érzékeny bőrére lett kifejlesztve telis-tele ápoló növényi olajokkal, vajakkal és gyógynövényekkel. Egyelőre még nem használunk Rolcsinál szappant bár imád fürdeni, de még picit kicsinek érzem hozzá, de ami késik, nem múlik :)
Illetve még egy illatmentes krémdezodor, aminek a csomagolása rögtön levett a lábamról. A fém tégely valami fantasztikusan néz ki. Ha elfogy, biztosan felfogom használni valamire. Azt ígéri, hogy a verejtékmirigyek elzárása nélkül segít a nedvességet megkötni és megakadályozza a kellemetlen testszagokat. Kicsit szkeptikus vagyok, illetve ami nekem annyira nem tetszik, hogy az ujjunkkal kell belenyúlni és úgy felvinni a kényes területre. Ami kisbaba mellett hát nem biztos, hogy a leg praktikusabb. De mindenképp kifogom próbálni ezzel, adok neki egy lehetőséget, maximum sűrűn mosok kezet :)


 Tommee Tippee BPA-mentes cumisüveg


Sajnos, volt egy időszak, amikor kellett tápszeres pótlás, de erről majd később írok egy Rolandos bejegyzésben, így mi már megismerkedtünk a TT termékekkel (egyébként cumit is a márkától használunk) így ez az üveg majd a kistesónak lesz eltéve. A Tommee Tippee cumisüvege anyamellre emlékeztető formájának és az anyamellet utánzó működése következtében segíti a cumisüveges táplálást. Lágy szilikon cumija gyengéden nyúlik és hajlik, a hasfájás-megelőző szelep pedig minimálisra csökkenti az esélyét, hogy a baba levegőt nyeljen. Sajnos, ha egy baba has fájós bármit tehetsz ő has fájós lesz.


KisTojás babajátékok erdei állatos címkerongyi
Nagyon örülök, hogy kaphattunk egy ilyet, mert állítólag a picit nagyobb babák imádják a címkéket így biztosan nagy hasznát fogjuk venni. Illetve Roland elkezdett úgy aludni, hogy valamit fognia kell, miközben elalszik, lehet, már erre is befogom vetni, meglátjuk. Nekem elnyerték a tetszésemet a kisállatkák illetve a másik oldalán lévő pöttyök is, szerintem igazán fiúsra sikeredett, remélem Rolandnak is ennyire fog tetszeni, mint nekem.

 

Összességében imádtuk mind a ketten a meglepetés dobozunkat, csupa jó termékek vannak benne, mindet kifogjuk próbálni az biztos. Alig várjuk a következő dobozt. 

1 megjegyzés:

  1. Ezek tényleg jó dolgok, bár a natúr deok nekem nem váltak be. Frosch tisztítószereket szoktam használni, de nem takarítottam jobban mászó gyereknél, mint máskor, főleg amikor nekiáll enni önállóan, gyakorlatilag minden étkezés után felmoshatsz :) Nemcsak kisbabánál, hanem úgy általában is jobb, ha nem erős szerekkel takarítasz, neked sem mindegy, mit szippantasz be, mi éri a bőrödet.

    VálaszTörlés