2017. május 21., vasárnap

"Még alig hiszem, Hogy mellettem állsz."

Kislány koromban már elképzeltem az esküvőmet, tudtam, hogy szép habos babos ruhám lesz, tudtam, hogy lesz templomi esküvőm tudtam, hogy az igazinak fogom kimondani a boldogító igent. Az idő megváltozott rengeteg csalódás után feladtam az esküvő utáni vágyamat, szerettem volna 25 éves korom előtt feleség lenni és anya. Igen ez sikerült ezt pedig köszönöm neked szerelmem!

Az összes álmom 2016. május 21-én a valósággá vált, nem pont, úgy ahogy kislányként képzeltem, de ahogy azt ketten megálmodtuk úgy biztosan valósággá vált a mi közös álmunk a mi közös új életünk nyitó napja.


Nagyon régóta terveztem megírni ezt a bejegyzést, de mindig közbe jött valami mindig volt valami fontosabb. Így úgy gondoltam, hogy nem lenne rossz egy házassági évfordulós visszaemlékezős bejegyzés születése. Ugyanis ma van az első házassági évfordulónk. De még mindig nem hiszem el, hogy mellettem állsz!

Miután kitűztük az esküvőnk dátumát decemberben, úgy gondoltam, elmegyek ruhát próbálni ki is néztem pár fazont, de magamon egyik sem tetszett úgy igazán. De megtaláltam az álom ruhámat, így hónapokig rejtegethettem a vőlegényem elől, hogy véletlenül se lássa meg. Kicsit hosszabb volt és picit be kellett belőle venni, így elvittük egy varrodába ahol a varró bácsi tökéletesen rám szabta a ruhát. Ezúton is köszönet a Boglárka Szalonnak, hogy megvehettem náluk az álmaim ruháját.

Az esküvő napján a készülődést a Green Hotelben tartottuk, férjem pedig Otthon a szüleinél. A Hotelnek is külön köszönet ugyanis az utolsó utáni pillanatban derült ki, hogy az előző helyet, amit még decemberben foglaltam valahogy elkeverték a foglalást és nem volt. Még jó hogy érdeklődtem az épületen belüli fotózásról.

A hajam sokáig kérdéses volt, hogy milyen is legyen, ugyanis elég rövid volt még akkor a hajam, azt tudtam, hogy valami kontyot szeretnék, de nagyon nehéz szülés volt. Mígnem megtaláltam egy képen az álom hajamat, körülbelül sikerült is teljesítenie Yvettnek aki „házhoz” jött a nagy napon.





Az öltözésben édesanyám és a húgom segített, aki egyen a koszorúslányom is volt, ő vitte be a gyűrűket is az anyakönyvezetőhöz illetve ő tartotta nekünk a gyűrű felhúzásnál és köszönetajándékokat is segített kiosztani.



A sminkemet Szántó Boginak köszönhetem, aki meseszép natúr sminket alkotott és tényleg bírta az egész napos kiképzést. Mint ember úgy is maximálisan teljesített a sminkes profizmusát is megmutatta, ugyanis az én rohadt könnyen zsírosodó szemhéjamról sem folyt le a smink.




Imádtam amikor meglátott

Indulás előtti koccintás







A szertartás a X. Kerületi Önkormányzatban volt, Szűk család és baráti körben. Szerintem meseszép volt maga a szertartás. A Bevonuló Zenénk Zsédától az Újhold című száma volt, ami szerintem nagyon jó választás lett. A szertartásnál egyszer éreztem azt, hogy miért??? Amikor az anyakönyvezető hölgy mondta, hogy a menyasszony mondja ki elsőre a határozott és hangos IGENT. Na itt úgy éreztem, hogy erre nem leszek képes, nem azért mert nem akarom hanem azért mert egyszerűen nem tudok megszólalni, egy akkora gombóc volt a torkomban, hogy féltem nem tudom kimondani még halkan sem, de sikerült.




Feil Goldból érkezett a gyűrűnk, az enyémben 3 pici gyémánt is található


Az IGENEK kimondása


Aláírásunkkal megpecsételtük a kimondott szavainkat!





Húgomnak szeretném megköszönni itt a profizmusát, azt, hogy amikor beléptem a „kulisszák” mögé akkor azt a félelmet, amit az arcán láttam letudta küzdeni. És profin bevonult, majd ennyire cukin tartotta a gyűrűket. El sem tudom mondani mennyire hálás vagyok, hogy TE voltál a koszorúslányom, azt hogy az egész napot reggeltől profin szépen hercegnősen a jobb kezemként teljesítetted!






Buborékokat fújtak ránk mikor kijöttünk. Itt már FÉRJ és FELESÉGként



Az étterembe érkezve rögtön várt egy feladat minket, mégpedig a lepedőszív kivágása, ami nekem jobban ment, mint az uramnak így besegítettem neki is.


A dekorációt 90%ban én/mi csináltuk. A bordó Fehér tematikában. Amit azért valljuk be picit a Bayern München miatt lett ez a két szín, mivel férjem nagy rajongójuk. Az ültető kártyát, menüháromszögeket saját kezűleg csináltam. Illetve a lufi dekort is mi tettük fel előző este.





Miután beengedtük a vendégeket a szív kapun át rögtön első feladata az volt mindenkinek, hogy az ujjlenyomatukat az általam készített fán elhelyezze. 


Megvacsoráztunk utána egy kis pihenés után eltáncoltuk a nyitó táncunkat, ami olyan meseszépre sikerült, mint ahogy azt a próbák alatt szerettük volna. Nem hibáztunk pedig nagyon féltem, hogy elfogok rontani valamit.

A tánc után a drága tanúm segítségével megejtettük az esküvői kvízünket, még mindig nem tudom melyikünk nyerte meg :)

Majd jött a tortánk, ami az egész Trüffel volt azt sajnálom, hogy nincs olyan képünk, amin szépen látszik a virág minta, kicsit rosszul rakták fel az étteremben az asztalra és miután betolták az Alwaysra utána szembesültünk vele.




Éjfélkor, a hagyományokhoz hűen menyecske ruhába öltöztem át. Nem találtam meg a tökéletes bordó cipőt így fekete cipőm lett, amihez fekete fülbevalót és nyakláncot vettem.




Ennyi lett volna a mi nagy napunk. Felejthetetlen élmény volt, köszönjük a résztvevőknek, a szolgáltatóknak, akik hozzájárultak a mi nagy napunkhoz.



 Zséda: Újhold részlet

A tegnapok fénye távoli láng,
Ma ragyog a lét, ma nincs ami bánt.
Forog a sors, hát fordul a tánc,
Még alig hiszem,
Hogy mellettem állsz.

A tegnapok árnya százfele bújt.
Ma vakít az ég, rossz álom a múlt.
Hol az a szél, 'melyet szürke világba elfújt?

Újhold jár,
Egy szerelem őrzi a szívem!
Még sose látott színeket hoztál!
(Ilyen meseszép sose voltál!)

Újhold jár,
És szerelem ízű lett minden.
A világra új reményt szórtál!
Még száll...


B O L D O G   E L S Ő   H Á Z A S S Á G I   É V F O R D U L Ó T   K I C S I M !

2 megjegyzés: