2018. február 26., hétfő

Hálószobából Babaszoba 1 rész


Következő bejegyzésben maga a szobát láthatjátok
A mai bejegyzésben a hálószobánk babaszobává alakulásának az első részét olvashatjátok. Mégpedig egészen odáig, hogy lett egy rendezett szobából lomtár szoba. Majd a második részében megmutatom az egész szobát.

Amit a lakásunkról tudni kell (bár ezt szerintem már egyszer írtam), hogy 1+2félszobás a nagy szoba a nappalink illetve most már a hálónk is. A két kisszoba pedig a gyerekeké. A nagyobbat kapta meg Roland mikor beköltöztünk ezt alakítottuk át most neki gyerekszobává de erről később.

Mikor kiderült, hogy jön a kis tesó tudtuk hamarosan át kell költöznünk a kis zugunkból a nappaliba így első lépésként megpróbáltuk eladni a kanapét ami itt volt (nyáron) ez nem sok sikerrel történt így a kis fekete bőrkanapé átkerült anyósomékhoz. Majd a helyére megérkezett a mi kis sarok álomkanapénk (erről is majd később írok) egy ideig csak tv-zésre használtuk illetve ha vendégek jöttek akkor erre tudtak leülni ami már a lelkünknek jobb lett.

Jött az a rész, hogy a két gyereknek hogy alakuljon a szoba anyagilag hogy járunk jobban illetve mit is szeretnénk azt tudtam, hogy a kicsi is fehér szobát fog kapni a nemének megfelelő kiegészítőkkel. Majd eldőlt, Roland kap egy nagyfiús szobát (hamarosan a blogon) a kicsi pedig megkapja a bútorait. Ennél a pontnál jött az, hogy mi költöztünk. Rolinak alakult a szobája a kicsinek pedig lomtárszobája lett. Ugyanis a kanapé amin a hálóban aludtunk útban volt. Ismét meg hirdettük a fekete kanapét ami a nappalinkban volt. Természetesen senkinek nem kellett így az idő telt a szoba az maradt úgy ahogy volt én egyre feszültebb lettem emiatt. Majd ki lett találva, végső elkeseredésben, hogy a hálóból a narancssárga kanapé amin aludtunk az átment anyósékhoz a fekete pedig kidobásra ítéltetett egészen addig ameddig a lifttel a földszintre leért Zsolti ugyanis itt eldöntötték a kollégájával, hogy beviszik a céghez így ha a hidegben bemennek melegedni akkor egy kanapén tudnak ülni.



Roland nagyon sokat segített pakolni ágyat szerelni és mindenben. Ruhát válogatott leginkább szét de hagyom neki mert mindenbe szeretném bevonni. Így tart most ott a szoba, van a falon egy lyuk ami még a konyhába való képfelfúrásnál került fel. Egy kicsit tornádó söpört végig de a bútorok a helyén.

A következő bejegyzésben az elkészült szobát láthatjátok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése