2019. augusztus 17., szombat

Feminibox: Anya Kicsi Kincse kiadás 2019 augusztus

Megérkezett a FeminiBox Anya Kicsi Kincse kiadása ami ismét egy papír zacskóban érkezett az új nagy dobozban. Mind a kettő nagyon tetszik, környezet barát és a dobozt fel fogom tudni használni! Ez a kiadás a gyerekekről és az anyukájukról szólt. A márkákat bemutattam már instagramon így érdemes ott is követni, ha le akartok csapni 1-1 csomagra kedvezményesen.



Ebben a kiadásban 9 termék lapult + az első 80 vásárlónak egy 10. bónusz terméket is rejtett a doboza. Illetve két Jolly Joker termék is lapult valakiknél. A csomagoláson lévő állatok volt a kedvencem és meg is kaptam, tuti valahová ki fogom tenni vagy valamilyen úton módon felhasználom még.

Az első hármas: 

3D Kívánság- Egyedi pecsét: Egy szív alakú pecsét és egy kis marcipán. Nekem ez a picike szíves változat nagyon tetszik. Már tudom is, hogy mire fogom felhasználni
Itt tudjátok beszerezni a termékeiket

Wood Art Decor- Egyedi tervezésű akril fali tükör: Ebbe a kis mini felhőbe Roland beleszeretett, hamarosan megmutatom, hogy hol találtuk meg a tökéletes helyet neki. Viszont az biztos, hogy Vikinek is valamilyet be fogok szerezni a szobájába. (A fóliát még nem szedtem le róla azt, majd ha a helyére tettük)
Itt tudjátok beszerezni a termékeiket

SweetDeligth Budapest- Sütemények bűntudat nélkül: 3 féle sütemény, Sajnos a szállítás alatt baleset érte így nem tudtam megkóstolni, viszont kaptunk kedvezménykódot így biztosan befogok szerezni a sütikből. 
Itt tudjátok beszerezni a termékeiket



Kids&Bees- Vasalható matrica: Még pontosan nem tudom mire tesszük fel, de valahová felfogom mivel annyira édes <3 Érdemes szétnézni Eszternél hisz a legkisebbeknek  rengetegféle saját maga által készített terméket találni.
Itt tudjátok beszerezni a termékeiket
  
Varianno kids- Multifunkciós kendő: Háromféleképpen hordható nyári kendő, Kisfiúknak csomós fejvédő, kislányoknak fejkendő, nyakba kötve vagy sál vagy nyálkendő. Nagyon cuki koalás.
Itt tudjátok beszerezni a termékeiket

Elle magazin: Szeptemberi lapszáma: Belefogok lapozni egy igazán női magazinba ami csak nőknek szól, Ez a zsákvászon szerű neszeszer nagyon tetszik. Tuti fogok bele pakolni.
Itt tudjátok beszerezni a magazint

CreaMomBag- Egyedi bőr karkötő: Már a kis szütyő is levett a lábamról, de ez a karkötő eszméletlenül jól néz ki. Tuti fogom hordani mert nagyon tetszik. Könnyű a le fel vétele, elegáns de vagány is mellette. 
Itt tudjátok beszerezni a termékeiket

Escada- Miamai Blossom: Nagyon finom igazi nyári illat. Gondolkodom, hogy beszerzek ebből egy nagy kiszerelést.
Itt tudjátok beszerezni a termékeiket

FreiÖl Arcápoló olaj minta: + 10. termékként a nagy kiszerelése: Emlékeztek az előző bejegyzésemben való kifakadásomra? Hát a kívánságaim így váljanak valóra itt van. Már el is kezdem tesztelni.
Itt tudjátok beszerezni a termékeiket

MomsDoHaveTime: Anya napló: Itt konkrétan elbőgtem magam. Annyira szerettem volna ezt a terméket már nagyon régóta nézegettem és az enyém lett! Amilyen szép kintről olyan szép belül is.  Imádom és köszönöm, hogy az enyém lehetett ez a gyönyörűség.
Itt tudjátok beszerezni a termékeiket.

Ez a doboz 100%-ban kedvencem lett, egyszerűen imádom minden darabját. Bár a süteményt sajnálom, de ettől függetlenül odáig vagyok ezért a meglepetés dobozárt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése