2014. október 28., kedd

Eucerin UltraSensitive arcápoló normál, vegyes bőrre Teszt

Sziasztok!

Mint már írtam, tesztelésre kaptam egy krémet az eucerintől 

"Nincs többé gond a rendkívül érzékeny bőrrel
Az Eucerin® új termékei azonnali és hatékony megoldást nyújtanak és a probléma forrásánál szabályozzák a bőr érzékenységét okozó folyamatokat.
Az új Eucerin® Hiperérzékeny arcbőrre ajánlott termékek közvetlenül a hiperreaktivitás forrásánál csillapítják a bőr túlzott reakcióit. A termékcsalád két termévonalból áll: az UltraSensitive és az Anti-Redness bőrpír elleni termékekből. Mindkét termékvonal innovatív, vegyi anyagoktól mentes formulája SymSitive1-et tartalmaz, egy olyan aktív összetevőt, amelyet kifejezetten a túlérzékeny bőrre fejlesztettek ki. Az eredmény: a bőr azonnal megnyugszik, enyhülnek a túlérzékenység jelei – mint például a feszülő és égő érzet –, valamint hosszan tartó védelmet biztosít a bőr hiperreaktivitása ellen.


Feszülő és égő érzés, valamint kipirosodás – akiket érint, azok ismerik a túlérzékeny bőr kellemetlen tüneteit. A epidemiológiai tanulmányok alapján minden korábbinál több ember észleli magán a túlérzékeny bőr tüneteit. Európában úgy becsülik, hogy az emberek akár 50 százaléka is érintett lehet.2 És ez a szám egyre nő: „Sokan már most is szenvednek a bőr túlérzékenységétől, az egyének száma pedig növekvő tendenciát mutat. Ennek okai között találjuk a fokozódó környezetszennyezést és az allergiás reakciókat” – mondta Dr. Gitta Neufang, a Beiersdorf AG Eucerin Aktív Összetevők és Klinikai Vizsgálatok csoportjának vezetője.
Az Eucerin® UltraSensitive termékek SymSitive-t tartalmaznak, egy olyan innovatív aktív összetevőt, melyet kifejezetten a rendkívül érzékeny bőrűek számára fejlesztettek ki. A SymSitive hatékonyan csökkenti a bőr hiperreaktivitását közvetlenül a probléma forrásánál, és ezáltal azonnali enyhülést hoz, valamint védi a bőrt."




*forrás eucerin*

 Nézzük mit tud a termék:

Ha ezt a sok információt végig tudtátok olvasni, akkor jöjjön maga a teszt. A bal szemem alatt kb egy 20forintos nagyságában volt egy gyönyörű szép száraz foltom, ami időközönként égett és nagyon viszketett. Ezt leszámítva, gyönyörű szépen vegyes bőröm van, sok kis pattanással és miteszerrel. Nagyon  sok izgalommal kezdtem el használni a krémet.  Lassan 1 hónapja használom, így már tudok korrekt véleményt alkotni.

Csomagolás:

Fehér doboz, a termék ismertetővel. Belül egy pumpás tároló.
5/5
Első használatnál nem akartam max pontot adni, mert nehézkesen jött ki a krém, de második használattól imádom. Valahogy jobban tetszenek az adagolós krémek és egyebek, mert nem kell belenyúlkálni, nem lesz tele bacival. 1 nyomásra kellő mennyiségű krém jön.

Állag: Fehér krém állaga van, igen ám de az arcra kenve vízes hatást érzünk.

5/5

Véleményem:
2hét használat után eltünt a száraz folt! Teljesen selymes lett az arcom. A minden napi rutinom része lett. Ha elfogy mindenképp újat fogok venni. Egy csoda krém. Mindenkinek szívből ajánlom, aki érzékeny bőrrel rendelkezik.

Elvárásaim:

Teljesítette vagy nem?

Tünjön el a száraz folt: eltünt
A zsírosabb részek ne legyenek zsírosabbak: megtette.

Mivel tesztelésre kaptam a krémet így le kell írnom, hogy semmilyen befolyásoló tényező nem volt arra, hogy csupa pozitív dolgot írjak a termékről. Ha nem jött volna be azt is le írtam volna.

Még egyszer köszönöm a lehetőséget!


Használtátok már?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése