2014. október 18., szombat

Újabb együttműködésem

Sziasztok!

Elszerettem volna indulni, egy természetes, natúr irányba, hisz tényleg nem mindegy mit kenünk az arcunkra, illetve életmód váltást is szeretnék elkezdeni. Erre már vannak tervek, és elkezdett lépések, erről majd egy későbbi bejegyzésben jövök. Na de kivel is kötöttem együttműködést?

Hát a goloka.hu-val

Első benyomásom a cégről mindenki kedves! Rengeteget beszéltem az Ügyvezető Tulajdonossal Belme Lajossal. Nagyon szimpatikus úr, kedves segítőkész. A budapesti Boltban az eladó hölgy Ágnes szaktudása, kedvessége, lelkesedése minden tiszteletet megér! Tényleg igazi kis családként működnek.

Mint kiderült ebből a pár sorból én a Budapesti üzletben voltam ami  meseszép.Mindent végigszaglászhattam megfoghattam, megnézhettem. Az egyik terméket kicserélte, tanácsot adott miket lenne érdemes kipróbálnom majd még ezt mind úgy hogy pár szót beszéltünk rólam.

Nézzük is gyorsan miket kaptam:

A kis csomagom:




Mysore Herbal care szappan 100g


Frissítő, mélytisztító szappan 19 különböző növényi hatóanyaggal. Antibakteriális hatásánál fogva pattanásos bőrre is ajánlott.
Összetevők: neemfa olaj, bazsalikom, cédrusfa, citronella, szegfűszeg, eukaliptusz, geránium, levendula, indiai citromfű, narancs, pacsuli, fenyő, pámarózsa, petitgrain, rozmaring, ilang-ilang, menta, szerecsendió, sodium palmiate, tetrasodium EDTA.


Hajolaj hajhullás ellen mini





atóanyagai: Amla, brahmi, bhring-raja kivonat.
Használata: erős hajhullás esetén az olajat 36-38 oC-ra felmelegítve bemasszírozni a fejbőrbe és a hajba. Legalább 2-3 óráig hagyjuk törölközõvel becsavart hajunkon.
Kiszerelés: 20 ml

A hajhullás ellenszere
Gyakran előfordul, hogy valamilyen okból elkezd hullani a hajunk és ez ijesztõ lehet, ha túlzott mértékben történik. Ennek számos oka lehet, többek között a stressz, a helytelen életmód, vitaminhiány, egy rossz sampon, vagy gyakori hajvasalás. Megelőzhetjük a fejbőrünk és hajhagymáink károsodását a megfelelő sampon használatával!
A sampon akkor ideális, ha megállítja a hajhullást és elősegíti a haj újra növését. Ha nem kezeljük fejbõrünket, a folyamat végül kopaszodással és a haj teljes elvesztésével végződhet.
Az ajurvédás hajolaj remek választás Önnek, ha a hajhullás problémájával küzd! Segít megállítani a hajhullást, gyógyítja a fejbőrt és újraéleszti a hajhagymákat. Ha fakó, élettelen a haja, hajolajunk új, ragyogó fényt ad neki. Hajkoronája nem csak gyönyörű, hanem egészséges is lesz termékünktõl.
A természetes alapanyagokkal elkerülheti az allergiás reakciókat és a további tünetek megszûnnek. Nem marad más, csak a puha és csillogó haj!
Próbálja ki, hogy tartósan megõrizhesse haja épségét és szépségét!

Méregtelenítő arcpakolás mini


Hatékonyan kitisztítja a pórusok mélyéről a méreganyagokat és a szennyeződéseket. Gyulladáscsökkentő és gyógyító hatásánál fogva megelőzi a rozaceák, gyulladások és az aknék kialakulását.
Használata zsíros, pattanásos bőr esetén:
  • Hatékony méregtelenítő és gyulladáscsökkentő pakolás, mely nem szárít. Megakadályozza az újabb gyulladások keletkezését, nyugtatja a gyulladt aknés, zsíros rozáceás bőrt.
  • Vékonyan kell felvinni az adott bőrterületre az arc letisztítása után (margosa arc- és testlemosó), majd 15-20 perc múlva bő langyos vízzel mossuk le.
  • Ne dörzsöljük, mert azzal átvihetjük a gyulladást az egyik területről a másikra!
Használata száraz pattanásos bőr esetén:
  • Heti egyszer használjuk, a már előzetesen letisztított bőrre.
  • Hatékony méregtelenítő és gyulladáscsökkentő pakolás, mely nem szárít. Kitisztítja a pórusok mélyéről a szennyeződéseket. Megakadályozza az újabb gyulladások keletkezését, nyugtatja a gyulladt, rozáceás bőrt. Vékonyan kell felvinni az adott bőrterületre az arc letisztítása után, majd 15-20 perc múlva bő langyos vízzel mossuk le.
  • Ne dörzsöljük, mert azzal átvihetjük a gyulladást az egyik területről a másikra!
  • Ha az arcunk picit húzódik utána, tegyünk a bőrünkre hira-5 gélt, vagy aloe vera bőrvédő krémet.
Kiszerelés: 10 g
Összetevők: natural spring water, kaolin, activated charcoal, camellia sinensis extract, aloe barbadensis, centella asiatica, withania somnifera, glycerin, phenoxy ethanol.
Kaolin – agyagszerű ásvány, mélytisztító, a pórusok mélyérõl kitisztítja a szennyeződést és a felesleges zsírt.
Activated charcloal – aktív szén, eltávolítja a méreganyagokat a pórusokból
Camellia sinensis extract – zöld tea kivonat, antioxidáns és gyulladáscsökkentő, megköti a szabad gyököket
Aloe barbadensis – aloe vera, méregtelenítõ, gyulladáscsökkentő, antioxidáns
Centella asiatica – gotu cola (brahmi), tisztító, nyugtató és tonizáló, antibakteriális, sejt fiatalító
Withania somnifera – ashwaganda (álombogyó), sejt fiatalító, antioxidáns, baktérium ellenes, bőrpuhító



Bőrradír problémás bőrre mini


Problémás bőr ápolására. Finom, szemcsés anyaga dió és gabonamagvak segítségével távolítja el az elhalt hámsejteket. Különleges összetételénél fogva fertőtleníti és hidratálja a bőrt. Rendszeres használatával a bőr simává és sugárzóvá válik.
Használata:
  • Csak abban az esetben használjuk ezt a szemcsés bőrradírt, ha nincsen az arcunkon kiterjedt gyulladás! Ha csak kisebb részek vannak begyulladva, úgy ezeket hagyjuk ki és csak a többi részt radírozzuk!
  • A már előzetesen megtisztított bőrre használjuk.
  • A szem körüli finom bőrt hagyjuk ki! Kis borsónyi mennyiséget a vizes ujjainkra téve először oszlassuk el az ujjainkon, majd az egész arcfelületen.
  • Ezután újra megnedvesített ujjainkkal laza, nem erőteljes mozdulatokkal körkörösen simítsuk át a teljes arcot.
  • Szükség szerint, ha száraznak érezzük a radírt vagy leperegne, újra nedvesítsük be az ujjainkat és folytassuk a radírozást.
  • Majd langyos bő vizes korongvattával vagy szivaccsal mossuk le az arcról.
Hatóanyagai: neem és brahmi, bazsalikom, Gotu Kola, pálmaolaj, napraforgó olaj (E vitamin)
Kiszerelés: 10 g
 Összetevők: tisztított víz, pálmaolaj, agyagkeverék, napraforgóolaj, Azadirachta indica (Miatyánkcserje), Centella asiatica (Gotu Kola), dió, bazsalikom, parfüm, nátrium- benzoát, Acnibio, fenoxietanol

Nappali hidratáló krém pattanásos bőrre mini

 


Antiszeptikus nappali krém, amely fertőtleníti és tisztán tartja a bőrt. Méregteleníti a bőrfelületet, meggátolja a mitesszerek, pattanások kialakulását, redukálja a bőrhibákat.
Használata zsíros, pattanásos bőr esetén:
  • Méregtelenítő, fertőtlenítő hatása miatt, mindennapos használatra ajánlott.
  • Puhán és tisztán tartja a bőrt.
  • A már előzetesen megtisztított bőrre használjunk mogyorónyi mennyiséget, lágy körkörös mozdulatokkal oszlassuk el a bőrön és hagyjuk teljesen felszívódni. Letörlést nem igényel.
Használata száraz pattanásos bőr esetén:
  • Méregtelenítő, fertőtlenítő hatása miatt, a pattanásos részeken használhatjuk alkalomszerűen, amikor érezhetően kezd gyulladásos lenni.
  • Letörlést nem igényel.
  • Igaz nappali krémként van feltüntetve, de bátran használhatjuk éjszakára is, így több ideje van felszívódni a hatóanyagoknak (aloe vera, margosa és bazsalikom).
Hatóanyagai: aloe vera, margosa és bazsalikom.
Kiszerelés: 10 g
Összetevők: tisztított víz, pálmaolaj, Aloe Vera gél, Azadirachta indica (Mityánkcserje), Cantella asiatica (Gotu Kola), bazsalikom karbomer, nátrium- benzoát, fenoxietano

Szépen apránként fogok jönni a termék tesztel, amit már ki próbáltam, egyszerűen imádom.

Mégegyszer szeretném megköszönni a lehetőséget:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése