2016. május 26., csütörtök

TESZT| Hawaiian Tropic naptej



Sziasztok! Ma egy olyan termékről hoztam tesztet, amit sokan megkaptatok a Pixiboxba. Éles bevetésen a tengerparton teszteltem. Hajlamos vagyok a leégésre sajnos, még az árnyékban is. Így nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog teljesíteni a naptej.




Még tavaly szerettem volna megírni ezt a bejegyzést, de nem jött úgy össze, úgyhogy még nyár előtt gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat, hátha ti is keresitek az igazi naptejet! 

Életem első tengerparti nyaralásán életem első Hawaiian naptejét próbáltam ki. Bár nem sok napsütéses időnk volt amit lehetett kihasználtunk. Első nap nem kentem be magam így szépen le is égtem, de hála a tenger jó tulajdonságának másnapra már nem voltam annyira piros. Jött a tesztelés.


Nagyon kellemes Kókusz illata van, így igazán nyári hangulatúvá teszi a használatát, mintha nyáron nem ilyen hangulata lenne az embernek. Miután a kezünkbe nyomtuk azt vettük észre, hogy mini csillámok vannak benne. Amit miután elkentél a testeden szintén látszik. De nem olyan feltűnően csak szépen csillog a bőr.


Miután 30 faktoros én féltem kicsit ettől, hogy milyen lesz, de én úgy érzem ez az a faktor szám ami mellett lehet barnulni, de védi is a bőrünket. Összességében, ha elfogy biztosan újra fogom venni, hisz imádom ezt a naptejet. Köszönet a Pixinek, hogy kipróbálhattam :) 

Ti használtátok már?

1 megjegyzés:

  1. Még mindig Bioderma-párti vagyok és nem is napozok direktbe, de a 30 faktorral sincs semmi baj szerintem, pont elég, nem sok különbség van, úgy tudom, a 30 és 50 faktor között, elvileg annak is védenie kell.

    VálaszTörlés