2018. március 9., péntek

4D ultrahang csalódások és pozitív élmények

Már Rolandnál is 2X voltunk 4d Ultrahangon gy úgy gondoltuk most is kétszer megyünk. Az első ilyen a 16. héten volt ahol megmutatta magát a kisasszony. Azóta minden ultrahangon ugye még mindig kislány (Rolandnál az ugye ott a kukac kérdéssel zaklattam az ultrahangozót)

A második ultrahang a 26. héten volt mindkettőjüknél, most a kis tesónál miután nem volt kire bízni Rolandot. (Erről majd írok, hogyan telt az első évünk kb 0 segítséggel) Ezért fontos volt számunkra, hogy olyan helyre menjünk ahová a nagy tesó is jöhet velünk. Most is a G1 intézetre esett a választásunk, hisz csodás képeket készítettek, a videó is nagyszerű (Azóta már többször vissza néztem) illetve a képeket le lehet menteni. Nagyon barátságos mindenki, a hely csodaszép, egyszóval minden csupa csupa pozitív.


A gyerekeknek a vizsgálóban vannak játékok, így ha a kicsik/nagyok épp nem a kis testvérét szeretnék nézni akkor tudnak játszani.

A 16. héten a babamamatudakozós kupont használtunk fel így a vizsgálat ára 8500ft volt. A mostaninál a visszatérő kedvezményt szerettük volna igénybe venni. Amit még indulás előtt is ellenőriztem a honlapon 7500ft, (Bár mi több pénzel készültünk) Majd a vizsgálat után a pénztárnál közölték, hogy ez 10000Ft lesz. Itt jeleztük, hogy a honlapon nem ez az összeg szerepel, mutassam meg megtalálta a hölgy is tényleg, annyi. Hát itt tényleg ennyi szerepel akkor 10.000Ft lesz. Nagyon rosszul érintett nem is az összeg hanem maga a bánásmód, hisz félre lettünk vezetve egy tessék akkor legyen 8500Ft sokkal jobban hangzott volna mint ez az akkor is annyi.

Hazaérve írtam is nekik egy üzenetet, hogy bár minden nagyon szuper de ez annyira rosszul éríntett, hogy a babamozi része nem is nagyon maradt meg csak ez. Csodák csodájára válasz is jött, amiben hatalmas elnézések közepette egy olyan dolog történt amire én nem számítottam. Amit még egyszer nagyon szépen köszönök! Ennél korrektebb céggel nem találkoztam még sosem!

Mára a honlapon már a jó összeg szerepel!!!

De hogy az ultrahangról is írjak egy kicsit. Rolinál hátsó fali lepénnyel sokkal több minden látszott, mint most, hogy mellső fali lepényem van. Sokkal jobban el tudott bújni a kis hercegnő. Mivel Rolandról sem osztottunk meg ultrahang képet így A kicsi lányról is csak annyit osztok meg mint róla..

Annyi biztos, már most pont ugyan olyan mint a testvére, a szája az orra egy az egyben a kishercegünk. Alig várom, hogy a karjaimban tartsam őkmind a két szerelmemet.

A szonográfus hölgy nagyon profi volt a lehető legtöbbet megtett azért, hogy sokat lássunk az ultrahangon. Roland nem értette, hogy a hasamban lévő tesó, hogy került a képernyőre de tetszett neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése