2018. március 7., szerda

Teszt| Schüssler Natur CosMEDics Mélyhidratáló Arcradír

Ne mindig csak babás termékekről olvassatok, bár hamarosan azokról a termékekről amiket használunk hozok majd 1-1 tesztet. A mostani bejegyzésben egy arcradírról lesz szó ami beépült az aktuális heti rutinomba, hogy miért olvassatok tovább és elárulom!



 A csomagolás mellett nem tudok szó nélkül elmenni, letisztult egyszerű és elegáns emellett igazán csajos is a Rózsaszín/ fehér kombinációja. A doboz és a tubus is ugyan azt a mintát kapta. Ami még szimpatikus, hogy nem ilyen belenyúlós megoldás hanem kinyomós higiénikus mert nem kerül bele semmi a kezünkről.

A tubusból kinyomva egy homok színű krémet kapunk, ami megdöbbentő hisz egy arcradír számomra apró/nagyobb szemcsékből áll. Az arcunkon eloszlatva már lehet érezni a radírozó szemcséket, gyengéden karcolás nélkül tisztítja az arcot.

Első használat után az arcom brutálisan piros lett égett mint mikor a napon töltesz több órát és leégsz. Egy ideig még maradt ez az állapot majd szépen lassan elmúlt. Azóta semmi ilyen nem történt kicsit sem irritált. 

Nagyon kevés elég belőle így elég sokáig elég. Puha, egyenletes bőrt kapunk a radírozás végére. A nyakat és a dekoltázst is ha leradírozzuk akkor még jobb lesz a teljesítő képessége mivel az utána következő hidratáló krémünket itt is jobban betudja szívni. 

Az ígéretét teljesítette én imádom. Heti 2-3X pár percet megérdemel a bőröm és szuper babapopsi érzetű lesz a bőröm.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése