2018. március 23., péntek

Konyhai tárolás| Fűszertartók rendszerezése



Egy háztartásban elengedhetetlenek a fűszertartók az én választásom az IKEA FÖVAR tárolói lettek az áruk egyenesen szuper és a kialakítása is nagyon jól néz ki. Ami nem tetszik benne, hogy ha feltöltöm fűszerekkel, akkor nem biztos, hogy megtudjuk különböztetni a különböző fűszereket elsőre. A pandortex.eu tól érkezett 36db-os címkékből most az alap fűszerekre koncentráltam, mert majd fogom bővíteni a háztartásom fűszerkollekcióját, de egyelőre ezek elegek lesznek.



Hozzávalók:
Fövar fűszertartó
pandortex fűszercímke
Ikea képtartó polc

Elkészítése:
Elsőre, ha már használtuk őket, akkor tisztítsuk le szépen a tetejét és hagyjuk megszáradni. Ha ezzel megvagyunk innentől kezdve pofon egyszerű a dolgunk. Minden fűszertartó tetejére ragasszuk rá középre a megfelelő címkét, amit tartunk vagy szeretnénk benne tartani.


Nagyon sok gondolkodás után eldöntöttem, hogy hová fognak kerülni a fűszer tartóim, így lassan egy év itt lakás után azt hiszem ideje volt. Végül az ikeában megtalálható képtartó polcra esett a választásom, ha lesz több fűszer akkor meg felkerül egy vagy két polc. Nézzétek meg milyen lett:

Hamarosan az egész konyhát is bemutatom.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése