2018. augusztus 13., hétfő

TRND| K2r Színfogó kendő



Azon szerencsések közé tartozom, akik bekerültek a színfogó kendő tesztelői közé így megszeretném mutatni mit rejtett a csomag illetve mik a feladataink. Nagyon örülök, hogy tesztelhetem/tesztelhetjük ugyanis kisgyerekek mellett rengeteg mosni való van, heti több alkalommal mosok mert különböző csoportokba szedem. Most bátor leszek és több színt egyben mosok.



"Mindannyian tökéletes mosási eredményt szeretnénk elérni annak érdekében, hogy minél tovább hordhassuk ruháinkat, és megőrizzük eredeti színüket. Ha szeretnél időt spórolni a ruhadarabok kiválogatásával és megvédeni őket a kellemetlen balesetektől, a K2r Színfogó kendők megoldást jelenthetnek számodra.
 
A K2r Színfogó kendő teljes védelmet nyújt ruháinknak a mosás során: mágnesként fogja fel a mosás során kioldódó szín- és koszrészecskéket, így megóvja ruháinkat az elszíneződéstől, fakulástól és szürküléstől. Segítségével bátran együtt moshatjuk különböző színű ruháinkat anélkül, hogy hosszas időt szánnánk a kiválogatásra."
 
Ezelőtt még sosem próbáltam ilyen kendőket így nincs viszonyítási alapom viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud. Remélem nem kell majd a fehér ruhákból hogyan szedjük ki a rózsaszínt, hogy újra fehér legyen kutatást végeznem.

A tesztelés elkezdődött már pár minta kiosztva így várom a véleményeket, hamarosan jelentkezem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése