2015. augusztus 13., csütörtök

TESZT| Ellen® Probiotikus intimkrém

Sziasztok! Már egy bejegyzésben említettem ezt a krémet, ideje, hogy tesztben is bemutassam. Bevezetőben nem írnék sokat, hisz van mit írnom erről a termékről bőven.











Összetevői természetes eredetű probiotikumok és növényi alapanyagok, amelyek hidratálják, ápolják és támogatják a női intim testrészek egészségét. Nem tartalmaz vizet, tartósítószert, illatanyagot és ösztrogént. Terhesség ideje alatt is használható.
Amíg az ellen® probiotikus tampon a hüvelyben fejti ki a hatását, addig a probiotikus intimkrém kifejezetten a női, külső intim területekre lett kifejlesztve. Ugyanazokat a szabadalmaztatott LN baktériumtörzseket tartalmazza, mint a probiotikus tampon (L. fermentum, L. rhamnosus, L. gasseri) Hozzájárul az egészséges baktériumflóra fenntartásához Ápolja és védi a száraz és érzékeny külső intim területeket Segít fenntartani a külső intim területeken lévő bőr- és nyálkahártya hidratáltságát Természetes, kellemes, friss érzést biztosít Természetes védőréteget képez a kórokozó baktériumok ellen az intim területeken Kinek ajánlott a probiotikus intimkrém? Azoknak a nőknek, akik érzékenységet, szárazságot tapasztalnak az intim területeiken pl. aktív sportolók változó korban lévő gyakran érintkeznek vízzel (strand, uszoda, szauna) rendszeres borotva használók Azoknak, akiknek az egészséges hüvelyi mikroflóra felborult és újra biztosítani szeretnék a kellemes, friss érzést az intim területeiken. Azoknak akik szeretnének védőréteget képezni a hüvelyi fertőzésekkel szemben. Az ellen® probiotikus intimkrém csak természetes eredetű Lacto-bacillusokból és gondosan válogatott alapanyagokból készül víz-, illatanyag- és tartósítószermentes! nem tartalmaz ösztrogént terhesség és szoptatás alatt is használható hatása klinikailag igazolt.


Minden havi vérzésnél használom az első két napon, illetve mikor már elmúlt akkor is, Nem érzem azóta sosem, hogy megvolt, hiába használok ilyenkor külön intim törlőkendőt akkor is kicsit érzékeny az intim testrészem, ha nem használom. 

A másik dolog amire használom, az most a balatonban való fürdés elöt és utána is bekentem magam, így nem kaptam el semmit a 30 fokos vízben. Ami tele volt emberrel. És mint tudjuk a baktérium a meleget és a sok embert nagyon szereti. 

Nem egy nagyon olcsó termékről van szó, de az egészségünk szerintem ér annyit, hogy ennyi összeget kiadjunk főleg úgy, hogy nem is kell sok belőle, hisz nagyon kevés is elég a hatás kifejtéshez.

Ami különösen tetszik, az az, hogy kismamák is használhatják, tehát fürdés előtt használjátok :) Ha eljön az időm és nyáron leszek állapotos biztosan fogom használni.

Ti használtátok már ezt a krémet?

2 megjegyzés:

  1. Nem, semmi ilyesmit, csak tusfürdőt. Aki hajlamos mindenféle fertőzésre, elhiszem, hogy sok mindent kipróbál, de amíg nincs ilyen jellegű problémám, feleslegesnek tartom. Olyat viszont már hallottam, hogy valaki betétet használ és nem bírja, na annak jó lehet ez, dörzsölés ellen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A betétes időszakomba engem is folyton kidörzsölt. Amióta volt a hólyaggyulladásom nagyon figyelek az ilyen dolgokra, Horvátországa is jön velem de azt már láttad :)

      Törlés