2014. november 13., csütörtök

TESZT | Yves-Roche: Hab és tusfürdő - Kókusz

Sziasztok!

Ma egy termék tesztel jöttem nektek! Vegyes érzéseim vannak erről a termékről. Kétszer adtam neki esélyt de sajnos a véleményem még így sem változott. Lássuk mit is tud a termék.

*Ennek a bejegyzésnek egy hete kellett volna megjelennie. Valamiért nem tudtam beállítani az időzítést :(*









Ez az első termékem a márkától, ezelött sosem használtam tőlük semmit. Így nem tudok más termékükhöz viszonyítani.

Krémmánián 4*- ot kapott ott is vegyesek az értékelések.

Összetevők

Összetevők (INCI lista) (Mit olvashatunk le az összetevőlistáról?)
Water / AquaEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Nagyon sokSodium Laureth Sulfateti|euEWG Kockázat: 4, EWG Adat: KorlátozottAloe Barbadensis (Aloe Vera) GelgyEWG Kockázat: 1, EWG Adat: KorlátozottPolyacrylate-1 CrosspolymerCocamidopropyl Betaineti|euEWG Kockázat: 4, EWG Adat: KözepesGlycerinhEWG Kockázat: 1, EWG Adat: KözepesParfum / FragranceiEWG Kockázat: 8, EWG Adat: KözepesLauryl GlucosidetiEWG Kockázat: 0, EWG Adat: KorlátozottCocos Nucifera (Coconut) ExtractEWG Kockázat: 0, EWG Adat: KorlátozottCoco-GlucosidetiEWG Kockázat: 0, EWG Adat: NincsenGlyceryl Oleateeo|euEWG Kockázat: 1, EWG Adat: KorlátozottPEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmateti|euEWG Kockázat: 3 - 6, EWG Adat: KorlátozottSodium BenzoatetaEWG Kockázat: 1, EWG Adat: KorlátozottGlycol Distearateeo|euEWG Kockázat: 1, EWG Adat: KorlátozottCitric AcidkhEWG Kockázat: 2, EWG Adat: SokPEG-7 Glyceryl Cocoateti|euEWG Kockázat: 4, EWG Adat: NincsenTetrasodium EDTAEWG Kockázat: 2, EWG Adat: KözepesCoumariniEWG Kockázat: 6, EWG Adat: KözepesGlyceryl Stearateeo|euSalicylic Acidkh|gyEWG Kockázat: 6, EWG Adat: SokHexyl CinnamaliEWG Kockázat: 4, EWG Adat: KorlátozottDenatonium BenzoateEWG Kockázat: 0, EWG Adat: KorlátozottAlcohol Denat.alEWG Kockázat: 5

Nézzük az értékelésemet:



Csomagolás: 2/5

Nem tudok megbarátkozni azzal hogy csavaros és nem pattintós a teteje. Zuhanyzás közben mindig attól félek hogy leborítom vagy tele megy vízzel.

Illat: 3/5

Az üzletben imádtam az illatát, fincsi kókusz illat. Párommal meg is beszéltük, hogy mennyire finom illata van semmi mellék illat. Ez tartott az első használatig. Zuhanyzás közben már annyira tömény és előjött valami mű illat is. Amivel nem is lenne annyira bajom hisz egy 5-10 perces procedúra. De mivel nagyon tartós az illata ami + pont a terméknek hogy még másnap reggel is érzem magamon egyben negatívum. Mert én a mű kókusz illatot érzem.

Használat: 4/5

Egy hagyományos tusfürdőhöz képest sokkal több kell belőle így fogjuk rá habzik. Nagyon szépen tisztít, nem szárította a bőrőm.

Összesen:9/15
Jó kis termék lenne, ha az illatától nem kapnék sokkot. Lehet kipróbálok majd valami más illatot. Ezt majd valamikor ha úgy érzem elfogom használni, hisz azért vettem meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése