2014. november 5., szerda

Amire szükséged lesz az edzéshez

Sziasztok!

Úgy gondoltam, összeszedem mi mindenre van szükségünk egy edzéshez.De nem a táplálék  kiegészítőkre gondolok. Hanem amit az edző terembe viszünk magunkkal. Én ma fogom beszerezni a felsoroltak 3/4-ét mert még nem sok mindenem van. Erről mindenképp hozok majd bejegyzést, egyrészt arról, hogy miket vettem, másrészt majd, hogy 1-1 edzésre miket viszek magammal.


Nézzük mik kellenek:

Az első és talán legfontosabb felszerelés a sport melltartó!

Mindenhol leírják, elmondják, hogy a sport melltartó mennyire fontos, de ezt nagyon sokan elfelejtik. Most hogy én is járok edzeni, feltűnt, hogy sokan a sima melltartójukat hordják. A sport melltartók egészen más céllal és más anyagból készülnek, mint hagyományos társaik. Elsősorban optimális tartást, valamint a vállak, a lapockák szabad mozgását biztosítják. Az elasztikus anyagok kombinációjának köszönhetően ott hatnak, ahol szükséges, és ott engednek rugalmasan, ahol ajánlatos. Emellett speciális, bőr barát anyaguknak köszönhetően elvezetik a bőrről a sportolás közben keletkező izzadságot, és hatékonyan biztosítják a bőr szellőzését.
 2. Nadrág
Mindenki maga dönti el, hogy milyen típusú nadrágban edz. Lehet hosszú, háromnegyedes, rövid, cica naci vagy bármi. A lényeg hogy kényelmes legyen jól érezd benne magad. Amire érdemes figyelni, hogy kevés varrás legyen benne, ne dörzsöljön sehol.

3 felsők:

Itt is mindegy milyen, bővebb póló, topp vagy bármi. Igazából én toppban edzek, de befogok szerezni egy hosszú ujjú felsőt mert az edzés végén fázom.
4. Zokni
Na erre biztos senki nem gondol, egy jól kiválasztott zokni elengedhetetlen része az edzésnek. Olyat válassz ami boka fölött végződik, jól tartja a bokát és lehetőleg kevés varrást tartalmazzon.
5. Cipő
Talán a legnehezebb a választás ennél a pontnál jön el. Rengeteg márka, rengeteg féle cipő. A legfontosabb szempont hogy kényelmes legyen, tartsa a bokát. Méretileg tökéletesen passzoljon. Ne legyen se nagy se kicsi. Tervek szerint jó pár évet szeretnél vele együtt tölteni.
6. Kiegészítők:

A választék tárháza a végtelen. Talán ami fontos lehet egy kondi termi edzéshez azok:

Kesztyű: Ha nem szeretnél a súlyoktól bőr keményedést vagy izzadósabb a tenyered célszerű beszerezni egyet.
Csukló szorító: ez jól jöhet az izzadás letörlésénél is
Kulacs: Ha nem üvegben akarod vinni a vizet.
Sport táska: A saját ízlésedre van bízva, milyet veszel.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése