2016. január 1., péntek

Elfogytak| 2016/1.Sziasztok!
Először is mindenkinek nagyon nagyon boldog újévet kívánok mindenkinek! Így az év első napján végre kiürítem a szemetet és a hatalmas nagy szatyor üres flakon végre búcsút int a lakásnak. Rengeteg terméket fogyasztottunk el és végre került 1-2 sminktermék is a csomagba. Ebben az évben is tovább szeretném vinni ezt a bejegyzés sorozatot, aminek ez a 4. része egyébként. De csapjunk is a flakonok közé
Az első adag egy hatalmas csomag folyékony szappan ugyanis sikerült rengeteget elfogyasztani belőle. A kedvencem a zöld Fa volt, aminek nagyon finom illata volt és tényleg nagyon selymes lett tőle a kezem. A fehér Fa is finom illatú őt is szerettem. A baba folyékony szappan is jól tisztított az illata is finom volt. Viszont a Lora szappantól kirázott a hideg is, ha mostatok büdös szappannal kezet, na, ez akkor az volt. Rengeteg kézkrémet használtam, mert még ki is szárította a kezet rendesen.
Tusfürdőből végre sikerült nekem is elfogyasztani rögtön 3 terméket is, aminek nagyon örülök, ugyanis valahogy annyira lassan fogynak, hogy az hihetetlen.

Drágám a Niveákat használja, így történt, hogy egyszerre a két fekete is elfogyott, mi már egyszer szerepelt az elfogytakos bejegyzésekben és gyűlölöm a szagát… aki ezt kitalálta hát kösz nem kérek belőle többet. Így remélhetőleg nem fog többet venni ilyet. A másik ez az átlátszó tubusú, ami nagy nagyon finom illattal van megáldva. Vannak benne ilyen kis szemcsék, ami bőrradírozó hatással is bírnak elvileg.

Én elhasználtam a Balea cseresznye illatú tusfürdőét, aminek a párját egy nyereményjátékban sorsoltam ki. Nagyon szerettem jól habzik, nem kell sok belőle tényleg szuper termék. Egy baja van, meguntam az illatát mire sikerült elhasználnom. A Kneep citromos tusfürdő még a Pixiboxban szerepelt, aminek annyira erőteljes citrom illata van, hogy még a bőrön is érezni. De erről majd jövök egy bejegyzéssel. A harmadik pedig egy Isana utazó méretű tusfürdője volt. Őt is nagyon nagyon megszerettem.
Hajápolásnál is elfogyasztottam két terméket az egyik az ECO-Z termékmintája volt ő zsíros hajra való termék isteni Cola illattal, jól tisztított bár őt sem éreztem tökéletesnek. A másik pedig a CaoNatur márka zsíros hajra való samponja, róla is írok majd külön bejegyzést így most nem lövöm le a poént.
A szájápolásban is fogyott el termék egy szájvíz és egy fogkrém. Mind a kettőt nagyon szereti Zsolti, rendszeresen újra veszi. 


 

Egyéb termék egy HiGeen kézfertőtlenítő és a vitaminom.
Veet szőrtelenítő krém, róla is már olvashattatok a blogon. Rendszeres szereplője a fürdőszobai termékeimnek. CV pórustisztító tapaszokból sikerült elhasználnom már két csomaggal. Illetve egy Légfrissítő is bekerült a szatyorba. Neki sem nagyon tetszik az illata.
Jöhetnek a smink és egyéb termékek. Két spiráltól sikerült megszabadulnom az Egyik egy Avonos spirál, ami állítható, hogy milyen intenzitással akarjuk kifesteni a pilláinkat, hát az egyes és a hármas között sem vettem észre egetrengető különbséget. A másik spirált még z Ázsia Centerben vettem és fogalmazzunk, úgy hogy egyszer használtam, beszáradt… de nem is volt valami hatalmas termék, így kb. a kukába dobtam 700 forintot. Elfogyott még egy Adidas parfüm is nagyon nagyon finom illata van. Illetve egy Adidas golyós dezodor is.

Igyekszem idén is sok ilyen bejegyzéssel jelentkezni:) Tartsatok velem továbbra is.

2 megjegyzés:

  1. Nálunk is gyorsan fogynak a tusfürdők, a mostani kedvencem a Balea olajos-krémes tusfürdője. Szappanból a Sparos sajátmárkását szeretem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát most nálunk is elég sok minden fogyott. Kipróbálom majd szerintem köszi a tippet :)

      Törlés