2016. január 3., vasárnap

TESZT | Balea micellás víz


Sziasztok! Engem is megfogott a Dm új saját márkás Micellás vizének híre így a megjelenés másnapján már a kosaramban is landolt ugyanis úgy éreztem NEKEM ez kell!!! Nagyon szeretem a Balea termékeket, bár nincs belőlük sok, de pl. a sminklemosóm is tőlük van, így örültem, hogy megjelent a párja, ami talán kiejtheti annak a használatát is, hisz a micellás víz egy igazi csoda víz. 




Amit ígér: A micellás vízzel három terméket is kiválthatunk az arctisztítónkat a sminklemosót és az arc tonikot is. Gyengéden távolítja el a sminket, a felesleges faggyút. Tisztítja, táplálja a bőrt. Narancsvirágvizet és glicerint tartalmaz, illatanyag és alkoholmentes.
Csomagolás: 400 ml átlátszó műanyag flakon Lila kupakkal és matricával, sajnos nagyon gyenge műanyagból készült így hiába a kis mérete nem merném beledobni a bőröndbe. Nagyon kézre esik, bár a kiöntő nyílása szerintem nagyon nagyra sikeredett, így nehéz a megfelelő mennyiséget eltalálni, első használatra nekem egy csomó ki is folyt a földre és teljesen eláztattam a vattakorongot.  A kupak viszonylag jól záródik, bár olvastam sokaknál, hogy náluk az sem volt tökéletes lehet kiküszöbölhető, ha megnézzük még a boltban.

Be tartja-e amit ígér:
Arctisztítóként: A micellás vizeket mindig egy arctisztító után használom a micellás vizet pluszban az extra tisztítás miatt, így mindig tisztábbnak érzem az arcom tőle illetve biztos, hogy maradéktalanul leszedi akár az esti sminket akár a reggeli krém maradványait. Miután azt írja a márka, hogy nem kell leöblíteni kicsit elgondolkodtam, hogy csak kampányfogás vagy az én termékemmel van valami baj? Ugyanis habzik az arcon is kicsit és ragacsos érzetet hagy maga után. Ami, még ha meg is szárad nekem ott maradt az arcomon így le kellett öblítenem.

Sminklemosóként: A szemhéjfestéket az alapozót szépen leszedi, bár többszöri áttörlés után, viszont a szempillaspirállal nem bánt el. Így kimondottan lemosónak nem tudom használni, de a sminklemosóm lemosására viszont tökéletes.
A szemet nem csípi így biztos vagyok benne, hogy nagyon kíméletes. Az illatában kicsit lehet érezni a narancsot, de nem tolakodóan és csak akkor, ha nagyon figyeljük, hogy van ezen illata. Szeretem az ilyen semleges illatú termékeket az arcápolásomban.

Ár/érték arányban szerintem kitűnő termék, hisz 1000ft-os áron lehet beszeretni. Felváltva használom a Garnier micellás vízével, így biztosan nagyon sokáig fog tartani. De jövőre az a terv, hogy a lehető legtöbb terméket elfogyasszak, és ami tökéletes azt újra vásároljam. Úgy érzem ő köztük lesz :)

5 megjegyzés:

  1. Köszönöm a bejegyzést, most fogyott el a Bioderma, olcsóbb terméket készülök venni. Egy próbát talán megérne, hiszen az ára sem vészes 400 ml-ért, bár nem értem miért nem vettem észre a DM-ben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap voltam a Dunaplázában ott már kivan rakva mind a 2 fajta az egyik száraz érzékeny bőrre a másik vegyes érzékeny bőrre van.

      Törlés
    2. Köszönöm szépen, holnap az első utam a DM-be fog vezetni!!! Azt hiszem a száraz érzékeny bőrre valót fogom megvásárolni :)

      Törlés
  2. Ahogy látom nem fogom megvásárolni ezt a terméket, annak ellenére hogy kíváncsian vártam. Ragacsos érzés, sminkkel nem bánik el túl jól.... inkább maradok a Ziaja micellás vizénél, amit én smink lemosás után használok a tökéletes tisztítás érdekében. Ha van kedved nézz be hozzám és olvasd el a micellás vizes párbajom. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem még mindig a Bioderma a kedvenc :) Habzik meg ragacsos, hááát, nekem 100 ml víz fogy havonta, szóval ennyit ki bírok gazdálkodni, ha valami beválik, ahhoz ragaszkodom, 1+1 akcióban elviselhető áron van.

    VálaszTörlés