2016. május 28., szombat

TESZT| Aden folyékony ajakrúzs

Sziasztok!  Egy ideje nagyon nagy kedvencem a rúzsok közül az ADEN No. 20 as ajakrúzsa. Ami egy folyékony ajakrúzs több színben kapható nekem ez a pink árnyalat van, meg amit már lelövöm a poént, de imádom.
Ezek az ajakrúzsok nem túl felkapottak a magyar Blogger körökben éppen ezért úgy gondoltam egy leszek az a pár blog közül, aki megmutatja és ír róla egy tesztet. Ugyanis szinte alig lehet róla olvasni blogokon.




Összesen 24 féle színből választhatunk ebből a legtöbb az élénk feltűnő darab, így akik szájhangsúlyos sminket szeretnek viselni azok bátran választhatnak a márkától. Nem drága körülbelül 1000ft-ért lehet hozzá jutni 1-1 árnyalathoz.

Jól záródik igényes masszív tubusban érkezik hozzánk a termék ami átlátszó téglalap alakú. Az aplikátora az átlagos szájfénynél kisebb könnyen el lehet vele oszlatni a szájon a rúzst. A kialakítása nagyon jó szépen meglehet rajzolni vele az ajak körvonalát is. Én általában 2 réteget szoktam felkenni belőle mint minden más rúzsból. Szép egyenletes fedést érhetünk el így vele. 5-6 órát simán kibír enyhe kopással ami nem is nagyon feltűnő.
Amire ügyelni kell az az, hogy ha cserepes kiszáradt az ajkad, akkor nagyon csúnyán fog mutatni. Így mindenképpen kell alá valami ajakbalzsam, hogy ne legyen száraz.
Olyannyira tartós, hogy alig lehet leszedni én mindig a kedvenc lemosóm + micellás vízzel szoktam eltávolítani. Az evést ivást is kis kopással nagyon jól bírja.

Most gondolkodom egy vörös árnyalat beszerzésén is.

1 megjegyzés: