2016. november 26., szombat

Postaláda| Allinpackagink csomagIsmételten csomagom érkezett, mégpedig az All In Packakingtől. Ha jól emlékszem 2nap alatt ide ért a csomag teljesen épségben. A postás bácsi most is nagyon rendes volt és egész a lakásba hozta a csomagot, miközben megbeszéltük, hogy elég sűrűn jár hozzám. Amit tudok a babának is interneten rendelek és van, hogy heti 2-3X csenget. A csomagba nem került most túl sok féle termék, így most van időm kicsit magáról a cégről is beszélni bővebben. Vagyis nem is igazán a cégről, hanem arról, hogy milyen nagyszerű felfedezést tettem miután felvágtam a dobozon ejtett ragasztást.Magán a dobozon is már egy nagyon jó minőségű és figyelemfelkeltő ragasztással találkozunk, fehér alapon kék felirattal látható a cég neve. a ragasztásnak köszönhetően, ami tényleg biztonságosan le van, zárva láthatjuk, hogy nem e sérült nem e került kinyitásra. Nagyon sok csomagnál kézzel is ki tudom nyitni a dobozt, na, náluk ez nem megy, mindig előkerül a jó öreg olló.

A dobozt felnyitva találtam benne egy karton lapot, ami még külön védte a dobozt, majd jött a felismerés, hogy hát igen ők tényleg csomagoló anyagokkal dolgoznak, ugyanis több féle csomagolással is találkozhattam. Az egyik szerintem ilyen vékony hungarocell anyagból készült palástot kapott, aminél rögtön azt éreztem, hogy körmöt kéne festenem vagy nyami de ennék egy jégkrémet, mert hasonló mintázata van. Egy ugyan ilyen anyagból készült, de mintázat nélküli csomagolást is találtam. Akkor az, amiből 1db került a csomagba a patentzáras kis tasakban kapott helyet. Amit én gyűjtök, mert bármilyen kis apróságot el lehet benne rejteni. 


Illetve az a nagy henger alakú valami egy nagy zsákban kapott helyet jól körbetekerve. Az elsőre említett csomagoló anyagok alatt még minden termék egy kis zacskóba is be volt húzva így garantáltan sérülés mentesen érkezik.

Na és akkor nézzük mik is érkeztek.

Jött egy fürdőszobai tároló flakon pumpás fejjel. Nem áradozom róla, nem írom, mire fogom használni, mert hamarosan láthatjátok a blogon. De itt tudjátok beszerezni.

A másik termék, amiből még érkezett pár darab azt már az előző csomagban láthattátok illetve már volt is róla szó külön a blogon, amit itt találhattok ez nem más, mint a Patentzáras tégely, ami egy eszméletlen nagy találmány és imádom.

A harmadik termékre sokan mondhatjátok, hogy felesleges vettem volna sok tejfölt és meglenne oldva a problémám. De egyrészt nem eszünk annyi tejfölt másrészt pedig a vágyaimat ez teljesen kielégíti. Nem átlátszó így védve van a benne lévő termék 1000ml-es, amibe elfér minden rendesen, nagyon jól zár. Nincs füle így kis helyen elfér ez a tároló doboz tetővel.


Maradjunk annyiban, hogy a közel 5000termékük közül én még rengeteg mindent tudnék az otthonomban használni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése