2018. július 19., csütörtök

DM Kedvencek: Férfiak Világa

Azon szerencsések közé tartozom akik bekerültek a DM Kedvencek sorsolásba így megvásárolhattam a júliusi Férfiak Világa kiadást! Amiről a DM ennyit árult el:

"Júliusi Kedvenceinkkel a férfiaknak szeretnénk kedvezni, így egy egyedi szerszámosládát pakoltunk meg leghasznosabb férfi termékeinkkel. Most a nyári utazások előtti bevásárlást is megkönnyítjük, hiszen meglepetés termékeink egy hosszú hétvégén is szuper jól jönnek majd"

 
  
Curver szerszámosláda: 

Kezdő amatőr és hobbi barkácsolók számára ideális ez a termék, akik kéznél szeretnék tartani a nélkülönözhetetlen és alapvető szerszámaikat. Erős és tartós műanyagból készült. Kényelmes fogantyújával könnyen mozgatható, biztonsági csatjának köszönhetően a szerszámos láda tartalma nem borul ki. Kivehető rendszerező tálcával rendelkezik. Többféle méretben kapható.


Nivea Men Deep tusfürdő 500ml 1299ft
Természetes eredetű mikroszemcsés anyaggal dúsított formulája elnyeli a szennyeződéseket, mélyen tisztítja a bőrt bőrt anélkül, hogy kiszárítani. A felfrissült ből érzését nyújtja hosszú ideig. Illata modern, férfias. Bőrgyógyászatilag tesztelt


Ma Baker áfonyás műzliszelet 90g 369ft

Az Egyesült királyságban készített Giant bar  zabszeletek esetében hagyományos receptet eljárásokat nagyítottak fel üzemi méretekre. A zabszeletek fő összetevője a göngyölt zab, tovább a valódi gyümölcs és diófélék darabjaival ízesített. A finomítatlan nádcukor és ne cukorszirup biztosítja az édes ízvilágot és omlós állagot.


Rexona Men cobalt tusfürdő 250ml 549ft
Próbáld ki az új Rexona Men cobalt tusfürdőt, mely hűsìtő mentolt tartalmaz. Ettől biztosan felébredsz.


Wilkinson Xtreme3 Black edition eldobható borotva 3+1 1099ft

A három rugalmas penge és az elforduló fej tökéletesen illeszkedik minden arcformához és tökéletes borotválást biztosít. A kenőcsìkok biztosítják a siklást és a hidratálást, a könnyű, energikus nyél pedig a stabil fogást segítí elő.


 Wilkinson Hydro ConnectS Sensitive Borotvskészülék 1 betéttel 2490ft

A vízre aktiválódó zselétartó utántöltődő technologiával biztisítja a bőr hidratáltságát a borotválkozás alatt, és akár 1 órával utána. A trimmelő penge segítségével pedig precíz igazítások végezhetőek még a nehezebben elérhető helyeken is.

Gillette Mach3 Start férfi birotva 3 betéttel 2499Ft

A Mach3 Start borotva az Aqua-Grip markolat segitségével vizes közegben is kiválóan irányítható, a DuraComfort pengékkel a borotválkozás hosszan tartóan kényelmes marad. A zselés krémezőcsík kiváló pengesiklást tesz lehetővé, valamint segít megóvni a bőrt a kipirosodástól, miközben a nyomáshoz igazodó billenőfej megkönyítí a borotválkozást.

Az ár érték arány teljesen megfelel Bár én a borotvák helyett más terméket is tettem volna bele, mondjuk arcszesz vagy hasonlót amit a férfiak használnak mert a 3 borotva szerintem nagyon sok. Igaz, hogy mind a 3-ról szuper leírást kapunk, érdekesek és várom hogy kipróbálja a férjem vagy akinek ajándékba adjuk. Az egyik tusfürdő helyett sampon is kerülhetett volna bele. Az elképzelés jó 9000 Ft értékű csomagolt 2990 Ft-ért kaptunk meg.

 Hamarosan jelentkezem a tesztekkel is.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése