2018. július 23., hétfő

Mommy Mia nyár: Hello Mami


Ha Mommy Mia doboz akkor mi rendelünk imádom a meglepetés dobozokat főleg, hogy Katáék mindig szuper együttműködéseket kötnek ezáltal nekünk Mamiknak is nagyon szuper termékek jutnak. Ez a csomag különleges, hisz nem a babáknak/gyerekeknek szól hanem az édesanyáknak akik #nemcsakanya de azért a gyermekeknek is rejtett valamit a csomag.




Kezdjük is elsőre a csomagolással ugyanis az első doboz ami nem a megszokott türkiz/fehér dobozban érkezett hanem egy táskában. Mégpedig két oldalú csodaszép fehér színű fekete pántú táskában érkezett amit biztosan fogok használni mivel nagyon tetszik és szuper anyaga is van.





Rossetti stóla és fülbevaló szett:
Csíkos puha viszkóz anyagból készült matróz stóla valamint egy hozzá passzoló fülbevaló szettet tartalmaz. Az enyém egy szép sárga fehér stólát rejtett és három pötty fülbevalót amit talán egyik gyerek sem fog kitépni a fülemből.


Cup of Ink 3 részes tintart:
Nagyon szép három részből álló sárga színű LOVE felíratú grafika. Még kifogom találni, hová tegyük ki de nagyon tetszik, kiváló munka nagyon szép kivitelezés






Hester's Life Granola: Sült műzli, mindenképp kifogom próbálni mert a honlap és a csomagolás leírás alapján nagyon gusztusosnak tűnik aztán pedig ha olyan jó mint amilyennek gondolom tuti befogok jó pár csomaggal szerezni.





Schüssler Natur CosMEDics: Nr1+11 natúr börfeszesítő testápoló:
A márka egyik legnépszerűbb terméke, mely organikus összetevőkkel és ásványi sókkal veszi fel a harcot a striákkal és a megereszkedett bőrrel.

Na ez kell nekem így szülés után. Bár használok egy terméket de nem érzem magam jól a bőrömben így el is kezdem használni hátha jobb lesz.

                                                                                                                           Napvirág Natúrkozmetikum Manufaktúra:
Kézműves natúr szappan: Kézzel készült teljesen natúr még a színezéket is gyógy- és festő növények adják. Az illata nagyon finom, biztosan kipróbálom, remélem nem fog szártani mint a szappanok 90%-a 

DJECO Puzzle: Na ez az A termék amit mikor megláttam felsikítottam ugyanis hasonló játékot kerestem épp Rolandnak, mivel Névnapjára kapott egy kisasztalt így már oda tudunk ülni ilyennel is játszani, fejleszteni.
A Puzzle pont ezt tudja és ezért is készítették. Masszív nem lehet könnyen eltörni ami egy 2éves gyereknél nagyon számít.

Vöslauer ásványvíz: Nem az első ilyen kis kiszerelésű ásványvíz amit kaptunk már különböző csomagokban, ha jól rémlik már az egyik Mommy Mia dobozban is volt, de vízből sosem elég, főleg, hogy ez igazán táskabarát kivitel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése