2019. március 29., péntek

TESZT| Herbarting mandulás arclemosó

Ez a harmadik termék amit kipróbáltam a HerbArtingtól most egy olyan terméket fogok bemutatni ami valószínűleg allergiás reakciót fog kiváltani, de Zsófi beletette ezt a terméket is a csomagba, hogy meglássuk egy ilyen kevés ideig tartó érintkezés a bőrömmel is okoz e problémát, vagy csak akkor ha hosszabb ideig van fent.




Nekem csak egy kis termékminta érkezett viszont a nagy kiszerelésnek a csomagolása kép alapján nekem nagyon tetszik igazán táska és polc barát. Viszont ez a kis minta kiszerelés is nagyon jól záródik nem folyik ki a folyadék és pár alkalomra elég ez a kis termék is.

A lemosóban a mandulaolaj mellett sheavaj, zsíralkohol, panthenol és E-vitamin és B-vitamin található benne, illetve apró barackmagot ami egy enyhe radírozó hatással bír.  na meg a tartósítószer amit nem szeret a bőröm.

Nincs nagyon hivalkodó illata mivel nincs benne parfüm. De egy nagyon kellemes illata van, olyan igazán semleges. Az állaga inkább krémes kicsi darált barackmag darabokkal.

A benedvesített arcbőrre kell felvinni szépen habzik, majd le kell öblíteni. Egyszerű a használata bár ez a minta kiszerelés egy spatulát igényel amivel könnyen ki tudjuk szedni.

Egyáltalán nem karcol egy enyhe radírozó hatása van, ami azért leszedi az elhalt hámsejteket de nem olyan igazi arcradír, ez sokkal finomabb annál. Szépen tisztít, nem hagy ragacsos érzetet maga után. Nagyon szépen tisztít és írtó puha lesz az arcbőr. Viszont egy enyhe irritációt okoz, picit csíp egy két pötty lett az arcomon, de nem annyira durván mint az arcpakolástól, így biztosan elfogom az egészet használni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése