2019. március 2., szombat

TESZT|Maszkok tesztelés alatt: Garnier Skin Naturals Moisture+ Smoothness szemmaszk

Ma a másik Garnier szemkörnyékére való szövetmaszkot teszteltem. A piacon egyre több a hasonló termék így kifogom próbálni a többségüket. A szemmaszk különösen fontos számomra, hisz még mindig nem használok szemkörnyék ápolót. Viszont hamarosan tényleg be kéne szereznem egyet.


 

Garnier Skin Naturals Moisture+ Smoothness



A két szemmaszk közül ma a másodikat fogom bemutatni mégpedig azt ami az egész szemkörnyéket ápolja nem csak a szem alatti területet. Ezen is fel van tüntetve, hogy a hatás növelésének érdekében tegyük hűtőbe.

A leírása szerint tökéletesen ápolja a teljes szemkörnyéket, javítja az arcbőr minőségét és visszaadja annak vitalitását, csökkenti a duzzanatot és a sötét karikákat. Eltávolítja a stressz és a fáradtság jeleit.

Ez a szemmaszk annyiban különbözik az előzőtől, hogy ez egy nagy lapból áll amit az egész szemkörnyékre kell feltenni. Ami nekem egy kicsit nehézséget okozott nehezebb volt egyszerre a két oldalra jól feltenni.
Elég nedves ez is így őt is kétszer simán fel lehet használni. A kókusz illata sajnos nem érződik annyira mint szerettem volna, de ennek is nagyon hűsítő hatása van.
Talán egy fokkal jobban teljesíti azt amit ígért mint az előző társa. Egy fokkal jobban eltünteti a karikákat a szem alól bár ez sem tökéletes.

Ami elszomorít, hogy bár hatásosabb volt mint az előző, de bőr irritációt okozott az arccsontnál illetve az orromon.

 Sajnos a kialvatlanságot semmi nem tudja 15perc alatt eltüntetni, na jó de egy kiló alapozó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése