2019. április 17., szerda

Mommy Mia 2019 Tavasz

Még januárban előfizette m a Mini boxokra így nekem egyel több meglepetés volt ebben a dobozban. Úgy gondoltam a Minit mind a két gyermekem fogja tudni használni, míg a babyból hamarabb kinő Viki is. Úgyhogy most a Mini tartalmát mutatom meg.
Lássuk is miket rejtett a doboz, mik lettek a kedvenceink ki mit kapott! Ami olyan arról majd mindenképp jövök külön tartalommal is. Igaz picit el vagyok csúszva de hamarosan utol érem magam.

Haba Első társasjátékom Kockahernyócska: 

Három vidám játék egy dobozban egy három gyermek részére. A játékos feladatok különböző készségeket fejlesztenek a szabályokon alapuló játék pedig megismerteti a gyermekeket az első szabályokkal és azok alkalmazásával . Szükség lesz még a megfelelő koncentrációra ami néha nem is olyan könnyű hogy kitartson a játék végéig. Összességében a játék célja a szórakozás


Ennél szuperebb játék nem is lehetett volna a dobozban, ha majd itthon lesz apa és tud figyeli Vikire biztos kifogjuk próbálni, egyébként belekukkantva eszméletlen aranyos, hamarosan megmutatom közelebbről.



Laura's Room Vidám evőeszköz készlet


Ezt a vidám mintájú evőeszköz készletet a legkisebbeknek ajánljuk az ő pici kezükre dolgozták ki tökéletes választás az önálló étkezés gyakorlására. Természetesen bpa mentes teljesen bababarát anyagból készült.

Vikié lesz, mivel Roli már eszik önnálóan, így vele fogjuk használni a tanuláshoz. Egyébként annyira cuki vidám mintája van.

Olivia Natural: Kávé- narancs szappan:

Reggeli zuhanyzás elengedhetetlen kelléke ez az élénkítő hatású szappan, mely a bőrőn keresztül ébreszti fel az érzékeket. Édeskés narancs illata feldob és jó kedvre derít. A benne található örőlt kávé szemek pedig bőrradírozó hatásokkal újítják meg és frissítik fel a bőrt. 

Nem szoktam reggel zuhanyozni mert nincs rá nagyon időm kb csak az arcápolási rutinom fér bele, meg nem szívesen hagyom magára a gyerekeket, ha nem is én de el fogjuk használni.


WaterWipes Baba törlőkendő 10db-os


Nem mutatom be, hisz már nem egyszer találkoztuk már vele a boxban, viszont örülök, hogy benen volt és a mellette rejlő kuponnak is, mivel mikor Roli fogzik (remélem már nem sokáig és kijön végre az utolsó 4db foga) akkor a hasmenése elég szépen kikezdi a fenekét ilyenkor ezt a fajta popsitörlőt szoktam előkapni. Egyébként más márka is próbálkozott már ezzel a tipusú csak vizes popsitörlővel de nem jó nem elég vízes, ez viszont tényleg tud valamit és rengeteg víz van benne.

GUAM Magyarország 


Guam mert Magyarországon is! Mommy Mia box előfizetőinek csomagjában extra ajándékként egy olyan GUAM sokoldalú algás Iszap és egy GUAM has-derék algás iszap minta került. A GUAM algaiszapos kezelés a nők által világszerte  elismert módszer a cellulit által okozott bőrhibák elleni küzdelemben. A vásárlói elégedettség mellett számtalan teszt bizonyítja a termék eredményességét, melyeket tekintélyes olasz egyetemek és kutatóintézmények is hitelesítettek.

Mind a kettőt ki fogom próbálni és biztosan láthatjátok hamarosan a blogon. Ugyanis hát nem szép a bőrőm és nyárra jó lenne egy kicsit formába hozni magam, bár én elfogadtam a terhesség utáni változásokat a testemen de azért jó lenne egy kicsit szebbnek lenni.

Magister Products Q10- gránátszérum


25 éves kor felett az arcbőr regenerálására, tónusok javítására, az egyenletlenségek kijavítására. Fő összetevője az erős antioxidánssal bíró gránát almamagolaj ami valós ránctalanító és ráncmegelőző hatással bír.

Ki fogom próbálni mindenképp megelőzés képen. Bár nagyon sajnálom, hogy nem került az ovis boxból is egy a dobozomba mivel az is nagyon felkeltette az érdeklődésem, de nem baj majd megrendelem :)


Babilon Kiadó Tili-Toli- Nyuszó Muszó elvesztette a maciját


Ideje lefeküdni de nyuszó muszó nem találja mackót segítesz megkeresni strapabíró könyvecske a pici praclikba a népszerű Tili toli sorozatból!

Annyira kis édes mesekönyv, szerintem párat még rendelek ebből mert tényleg kis aranyos egyszerű értelmes mese, ezzel a tili-toli megoldással még interaktívvá szórakoztatóbbá teszi a mesélést. Egyébként ezt Viki kapta meg, aki még tanulja a nem rágjuk, hanem olvassuk meseolvasást!



Nekem nagyon tetszik a csomag teli találat volt egyedül a szappannal nem vagyok biztos, hogy elhasználom de még az is lehet, hogy azt is kipróbálom majd. Tartsatok velem a következő bontogatásban is.


Nektek melyik a kedvencetek ebből a boxból?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése