2019. április 30., kedd

TESZT| Velvet Passion habfürdő

Aki követ az tudja, hogy imádom a habfürdőket, a legtöbbször ha van időm vagyis van aki figyeli a gyerekeket akkor ejtőzöm egyet egy óriási habban. Így előszeretettel vadászom a habfürdőket főleg azokat amik jók. Nem fotóztam be de aki követ instagramon az tudja, hogy egy Dm es habfürdővel nagyon nem voltam kibékülve. De térjünk vissza erre a habfürdőre!
Ez a Velvet Passion habfürdő az Oriflameből rendeltem és van benne jó és rossz is így nem tudom azt mondani, hogy imádom. De mindjárt el is mondom mi az amit nem szeretek benne.

 
 Csomagolás: 1l-es piros védőzáras kupakkal, amit külön le kell törni, hogy ki tudd nyitni. Viszont maga a kupak a flakonon borzalmas minőségű. Lötyög az egész így ez nem lett a kedvencem egyáltalán. Egyébként letisztult minmalizált fekete/szürke felirat és egy kis minta van rajta.

Az illatát és a színét viszont imádom, nem tudom beazonosítani, hogy milyen virág és gyümölcs illata van de mennyei. Még a kádban lévő habjának is ugyan olyan illata van mint a flakonban.
Ph- semleges formula gyengéden ápolja a bőrt.


Normál mennyiséggel jól habzik, tényleg relaxáló élményt biztosít. Úgy hogy elmondhatom, hogy szeretem. Mert amit egy habfürdőtől elvárok, hogy egy normál adagtól normális hab legyen. Ami egy másik habfürdőnél egy negyed flakont jelent.

Hamarosan jelentkezem egy másik habfürdővel is ígérem nem Oriflames lesz :)

Aki szeretne a készlet erejéig tőlem tud rendelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése