2016. március 31., csütörtök

TESZT| Sweetsation Therapy | Very*Berry maszk és arcradír


Sziasztok! Ma egy nagyon különleges arcradírról hoztam tesztet, mégpedig egy csupa gyümölcsös arcradírról, Ami tényleg nagyon különleges, hogy miért olvasd tovább az a bejegyzést.










Amit a márka ígér és ír a termékről:


Tele van C-vitaminnal, antioxidánsokkal illetve 10 fél gyümölccsel ezek közül több bogyós gyümölcsöt is találhatunk benne. Úgy lettek összeválogatva, hogy hangulatjavító és nyugtató hatással legyenek ránk emellett a nap okozta károsodástól is az öregedéstől is védenek. A magas hialuronsav tartalma még a vízveszteségtől is megóv. Az elhalt hámsejtek eltávolítását és a hámlasztást az ananászban és a papayában található enzimek végzik. A radírozó funkcióját a kis szemcsék végzik, amik a pórusokat is kitisztítják, a benne található méz fertőtlenítő hatással bír.


Csomagolás: Masszív tégely, aminek a tetejét letekerve még egy műanyag lap védi a kiömléstől. 



Illat: Nagyon intenzív gyümölcs illata van, ami számomra már első perctől kezdve nagy kedvenc.

Állag: Nagyon habos könnyű állaga van. Amit úgy teljesen őszintén nem az arcomra kennék, hanem inkább megenném.



Kétféle képen lehet használni az első csak radírként, ilyenkor nem kell, sokat felvenni szépen eloszlatjuk, az arcunkon majd utána rögtön szépen körkörös mozdulatokkal elkezdjük radírozni az arcunkat. Nagyon selymes és feszes lesz, utána az arcom nem fénylik utána annyira, kisebbek lesznek a pórusaim is.






A másik használati lehetőségünk maszkként használni: Itt egy kicsit több terméket kell felvennünk, de sokáig elég így is. Ha előtte hűtőbe tesszük egy kicsit még jobb a hatása. Felkenjük, az arcunkra utána pihenünk egy 10-15 percet. Leginkább addig szoktam használni, amíg jó alaposan meg nem szárad ezt onnan vesszük észre, hogy ez a halvány rózsaszín krém vörösre vált. Mennyei gyümölcsillatban relaxálni a lehető legjobb. Bár garantáltan éhesek lesztek utána. Ha felkentük langyos vízzel elkezdem körkörös mozdulatokkal leöblíteni így a radírozó hatását is kihasználhatjuk, A testnek és a léleknek is nagyszerű, felfrissít selymes puha baba popsi tanítású lesz az arcunk.



Összességében szerintem remek kis radír és maszk egyben. Használata után még órákig lehet érezni az arcomon az illatát. Bár az ára elég húzós, de ha elfogy, biztosan megfogom vásárolni a teljes kiszerelést.


Ti milyen arcradírt használtok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése