2016. november 19., szombat

A körömlakk lemosás új dimenzióban



Mostanában bármilyen körömlakklemosót veszek, annak egy nagy lyuk van a kiöntőjén és lehet, én vagyok a béna, de mindig úszik körülöttem minden a lemosótól, ugyanis nem tudom normálisan adagolni a vattapamacsra. Régóta kerestem valami megoldást, de eddig nem találtam, egészen addig, amíg az All In Packaking oldalára nem tévedtem és megtaláltam a tökéletes megoldást egy új tároló eszköz személyében. 





Egyre jobban úgy érzem, hogy a fehér szín teljesen elragadott és minden bútort, amit lehet, fehéret akarok, nagyon tetszik ez a letisztult szín épp ezért örültem, hogy ez a körömlakklemosó adagoló is fehér, így nem szeretném kidekorálni, mert azzal elrontaná ezt az egyszerű letisztult vonalat! 


A tégely kulcsa a kupakban rejlik elsőre szerencsétlenkedtem a használatával ugyanis az istenért nem lehetett lenyomni sehogy, majd rájöttem, hogy biztonsági záras, ami külön +pont mert így a költözésnél is biztos lehetek benne, hogy nem fog kiömleni a tartalma. Illetve akár egy utazás alkalmával a táskába is dobható, mert garantáltan nem folyik.

Mindenkinek tiszta szívből ajánlom ezt a körömlakklemosótartót, sok fér, bele jól is néz ki és szuperül működik.



Az ára is nagyon baráti, bár darabszámtól is függ, de ha egy darabot veszel, akkor is olcsóbbra jön, ki mintha a boltban vennéd meg a méregdrága tartókat mindössze 345Ft-ba kerül. Mivel ezt a saját ízlésedre is tudod szabni.

1 megjegyzés:

  1. A lidlis lakklemosó ilyen, azt is szeretnéd. Én Isana vagy Aveo márkát szoktam venni, annak kicsi a kiöntője.

    VálaszTörlés