2016. november 23., szerda

Konyhai tárolás| A csatos üvegek új élete



Az új konyhánkba rengeteg helyen kerestem tárolókat, amibe a száraz árut tudom tárolni mutatós praktikus és jól is zár, találtam rengeteg helyen, horror áron. 



Ami egy új házba/lakásba költözésnél igen csak megterhelő tud lenni ezért nagyon megörültem mikor az All In Packaking oldalán pár száz forintért megtaláltam ezeket a csoda csatos tárolókat. 750ml fér bele, ami majdnem 1kg így csak nagyon kevés marad a kamra részre a zacskóban, ha lefogyna, újra tudom tölteni. 

                                       
Ezek a kis csatos tégelyek elég masszív műanyagból készültek, nagyon jól zárnak, vizet raktam bele és ráztam forgattam fejre állítottam őket és egy csepp sem jött ki. Szerintem nagyon mutatósak is, alig várom, hogy feltöltsem őket, de előtte még egy nagy konyha takarítás vár ránk, így még erre várnom kell. 


Amit megtudok ígérni feltöltve is megfogom mutatni őket milyen szuperül, mutatnak.

Jelenleg 8db ilyen kis csatos tárolóval rendelkezem, amibe mindbe kerül is valami, de hogyan is különböztessük meg az egyes termékeket, ha éppen pl. só, vagy cukor kerül, bele akkor ne kelljen kinyitogatni feleslegesen csak, ránézzek, és tudjam, mit keresek.


 Ezért elővettem a pandortex.eu-tól érkezett kis cimkéimet és elkezdtem felcímkézni őket, így kaptak a csodás tárolóim egy új ruhát praktikus is lett. Pontosan miket fogok bennük tárolni?


Gyertek, mutatom:



Porcukor, Kakaó, Kávé, Cukor

Morzsa, Rizs, Dara, Só


Ha ti is szeretnétek ilyen csatos tárolót, akkor ezen az oldalon keresztül megtudjátok rendelni.

Ha matricára vágytok, akkor azt pedig itt találjátok.


2 megjegyzés:

  1. Jól mutatnak, tényleg :) Nekem a szekrényben vannak ezek, nem látszanak, de kb. mindegyik más tartóban van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is szekrényben lesznek, csak na így olyan szép egységes lesz :)

      Törlés