2019. július 24., szerda

SZT| Love Nature arctonik teafával

Az arcápolási rutinom elengedhetetlen kelléke az arctonik, kerestem már régóta valamit ami egy pluszt ad a bőrömnek, de közben a bőrproblémáimra is jó. Ugyanis sajnos elég mitteszeres, pattanásos zsíros a bőröm. Nehéz megmondani egy toniknál, hogy jó e, viszont most én mégis megpróbálom. 



Elég sok Oriflames terméket használok ez már feltűnhetett aki követ ez is egy ilyen termék, mégpedig a Love Nature márkájuk, azon belül is a teafás vonala. 

Csomagolás:

Egyszerű műanyag henger csavarós kupakkal. Ami elég jól zár de könnyű is kinyitni. A designet nem gondolták túl és ez tetszik.

Az illata az a jellegzetes teafa illat, felvitel után már nem is érződik, elsőre kicsit fura volt megszokni de később már egyáltalán nem is zavar.

 Hosszabb használat után elmondhatom, hogy kevesebb miteszerem alakult ki, illetve a pórusokat látványosan összehúzza, ez leginkább az orromon vehető észre Sokkal tisztább az arcom amióta használom.


A fertőtlenítő hatását nem tudom megmondani, viszont az biztos, hogy a pattanásaim sokkal hamarabb eltűnnek ha egy-kettő előbújik. Nem szárítja a bőröm és sokkal hidratáltabb is mint előtte volt. Gyorsan beszívódik nem hagy ragacsos érzetet.

De hogy egy kicsit is írjak arról, hogy miért is kell a tonizálni: A smink eltávolítása utáni lépés, ami tökéletesen megtisztítja a bőrünket a felesleges zsíroktól és a smink maradványaitól. Fontos megtalálni a saját arcbőrűnknek megfelelő tonikot mert nagyot ronthatunk a helyzeten.

Aktív része a napi rutinomnak, bátran ajánlom minden zsíros, pattanásos bőrrel rendelkező hölgynek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése