2015. november 18., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} Hobbi








Sziasztok! Visszatértem a VKP-ba, amiből az utolsó kettőt kihagytam és belegondolva hat hete nem írtam ilyen bejegyzést. De ma végre ismételten olyan téma jött, ami közel áll hozzám. Mégpedig ami a címben is látható a Hobbi. Na, ebből nekem négy is van az egyik már annyira nem is hobbi, hanem az életem része. 



„A hobbi (eredeti angol írásmóddal hobby) a korábbi „passzió” vagy a szabadidőben végzett, pihenést, kikapcsolódást szolgáló tevékenységek gyűjtőneve.”


Az egyik nagyon régi hobbim a fényképezés, amit jó pár évvel ezelőtt óta folyamatosan csinálom nagyon szeretek fotózni. Minden kiránduláson nyaraláson rengeteget fényképezek, és most már megvan egy álom gépem is. Mégpedig lassan egy hete Nikon L840 es fényképezőgép, amit egyszerűen imádok már most, szerintem annyira szép képeket csinál, amit a bloghoz is csináltam vele képeket szerintem sokkal profibb, mint bármikor csináltam, de majd látjátok ti is!


A második, ami vetekszik az elsővel az olvasás! Imádok olvasni egyre több könyvet, olvasok az utóbbi időben. Mindenféle témában szeretek vizuálisan elképzelni dolgokat sokkal jobban átjön egy egy történet, mint a filmben bár azt is imádok nézni. Főleg, hogy utóbbihoz társaságom is van. Az előbbit általában utazás közben szoktam csinálni.



A harmadik a kreatív tevékenység imádok kreatív dolgokat csinálni, imádok barkácsolni. Ezt is már elég fiatalon elkezdtem, nagyon szeretem ezt a hobbit is.



A negyedik, ami nem csak hobbi, hanem az életem része ez pedig az, amit most ti is olvastok a BLOG. Ami számomra egy menedék, amibe elbújhatok, és kiélhetem, magam kiadhatom magamból azt, ami bennem van. amit úgy érzek, le kell írnom, meg kell osztanom veletek.



Köszönöm, hogy olvastok!

1 megjegyzés: