2015. november 20., péntek

TESZT| Loveszappan: Love





Sziasztok! A mai bejegyzésem nem más lesz, mint ez a csoda, amit a képen láthattok egy igazi szeretet szappan. A Love szappan jóvoltából. Aminél nem fogok tudni nektek illatokat mondani, mert nem jöttem rá, hogy milyen illat. De olvassatok tovább és elárulom a véleményem erről a szépségről!
 
Annyira karácsonyi hangulatban vagyok, hogy az hihetetlen épp ezért gondoltam megírom ezt a tesztet, hogyha meg akarjátok lepni valamelyik szeretteiteket egy ilyen szépséggel, akkor ne, fogjátok vissza magatokat, mert megéri.

A szív alakú szappan Panarom-os illóolajokból kevert titkos illat kombinációja, ami semmiféle mesterséges anyagot nem tartalmaz ugyanis még a színét is ásványi színezőnek köszönheti. Ezek a szappanok kicsit zsírosabbak nála különösen érezni a tapintásán, egyrészt a shea vajnak köszönhető másrészt a kecsketej illetve az illóolajoknak köszönhető. De fürdés közben olyan Dove tusfürdő érzést kelt. 

Pont ez az extra „zsírtartalma” miatt nem szárít pedig engem minden szappan gyönyörűen kiszárított. Fürdéshez úgy használom, hogy a kis pamacsot bevizezem, felhabosítom rajta a szappant és azzal mosom át magam. Ez a mesés illat betölti az egész zuhanykabint. Az afrodiziákum sajnos nem csak a vőlegényem iránti vágyat erősíti, hanem a csoki irántit is. De úgy érzem, ennyi belefér. 

Mint minden natúr terméknek, ennek is kell időt hagyni, ha az első pár fürdés után úgy érzed áá ez nem jó próbáld tovább még pár napot és hozzá szokik a bőröd az új tisztításnak. Itt érheted el a terméket 790ft-os áron

Ti próbáltátok már ezt a fajta szappant?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése