2016. március 28., hétfő

Ara születik| Félelmeim az esküvő elött





Sziasztok! Pont egy hónap múlva lesz az esküvőnk. Ahogy közeledik, a nagy nap egyre több minden van, amiért idegeskedem, ami foglalkoztat. Bevallom, egyre nehezebben tudok másra gondolni. Mondjuk, ahogy beléptünk a 100 nap alá már ez volt. De hogy mik a félelmeim, abból párat elolvashattok a bejegyzésben.


1.A ruha: Biztos hogy tökéletes a ruha?

Miután az álom ruhámat találtam meg így jogosan kérdezhetitek, hogy én hülye vagyok??? De nem tudjátok elképzelni, hogy mik járnak a fejemben. Biztos hogy ez az  a ruha és tetszeni fogok neki? Biztos hogy fogok tudni benne közlekedni? Leülni, lépcsőzni, táncolni nem fogom leenni stb. stb.
Egyre jobban kiakasztom a környezetem, de feszült vagyok.

2.Elég szép leszek ahhoz, hogy ott még egyszer belém szeressen?

Az egész esküvőhöz úgy álltunk hozzá, hogy nem a papír a lényeg, hanem az érzés, amivel még jobban kötődünk. ugyanis az eljegyzés is erősített rajtunk akkor, ha már a nevét fogom viselni még jobban, erősít. De mi van akkor, ha  Zsoltinak nem fogok tetszeni a ruhában? Ha neki másképp tetszenék?
Próbálom nyugtatni magam, hogy nyugi ő is ugyan úgy izgul, és ha zsákban lennék, akkor is tetszenék neki, de akkor is.


3.Mi lesz, ha végigbőgöm az egész esküvőt?

Már ha meghallgatjuk a szertartásra tervezett zenéinket elérzékenyülök, így jogosan felmerül a kérdés, hogy mit fogok csinálni élesben. A legjobb megoldás, hogyha vízálló sminkben leszünk. Ezt egy profi sminkes tudja is, épp ezért nem kéne aggódnunk, ha pár könnycsepp kifolyik a szemünkön. Mert annál nincs is szebb és meghatóbb, ha a pár akár könnyes szemmel mondja el a fogadalmat vagy mondja ki az igent.

4.Úgy érzem, elúszok, elúsztam az esküvőszervezéssel

Körülbelül a 80. nap környékén volt az az érzésem, hogy én besokalltam és elegem van. Ami nem sokat változott, folyamatosan úgy érzem, hogy valamivel még nem vagyunk kész, nincs meg minden, nincs lefixálva vagy valami kimaradt. Elkezdtem listát írni, hogy mi kell még és mi az, ami már nem. De így a vége felé nagyon stresszes főleg, hogy 90%ban én csinálom egyedül. 

5. Félek, hogy a nagy napon leeszem a ruhám, kimegy a bokám, kitörik a cipőm sarka.

Úgy is félek, hogy már összeraktam a túlélő csomagomat és szépen ott lapul az esküvős dolgaim között. Bár váltó cipővel még nem készültem, csak a menyecske cipőm, de csak nem történik vele semmi az átöltözésig? Illetve miután saját ruha lesz így egy picivel könnyebb lesz a helyzetem.

6. Mi lesz, ha esni fog?

Ez az egy, amit nem tudunk befolyásolni, de reménykedni igen. Napok, sőt hetek óta fohászkodom, hogy azon az egy májusi napon legyen verőfényes napsütés. De miután zárt téren lesz minden kivétel a fotózásunk így nagyon remélem, hogy nem jön, közbe eső stb. stb. Bár a képekre még kell találni egy B verziót.



7. Nem szeretnék menyaszörny lenni.

Egyre jobban azt érzem, hogy közeledek ehhez az állapothoz, ahogy telnek, a napok annyira feltudom idegesíteni magam pici apróságokon is, hogy az hihetetlen. Éppen ezért ki kell találnom valamit, amiben azt a kis időt csak saját magamra, fordítok, még nem tudom, mi legyen ez, de remélem, hamarosan megtalálom.

8. Nem szeretnék eltávolodni a vőlegényemtől.

Néha úgy érzem elkezdtünk távolodni, ilyenkor mindig szervezek valami közös programot. Mondjuk egyre kevesebb időnk is jut pl. a közös filmezéshez, vagy a munka vagy a szervezés. De tényleg igyekszünk akár csak perceket is elcsípni. De még van jó pár nap, remélem, marad ilyen szoros a kapcsolatunk amilyen most.

9. Családdal, barátokkal összeveszés

Nagyon sok nézeteltérés és más vélemény volt már idáig is, egyre jobban stresszetek, hogy még mi jön. Vannak lefutott körök, de rengeteg olyan is van, ami még ezután jön. Rengeteg kompromisszumot kötöttünk már, főleg én, aki rengeteg mindenről lemondott csak azért, hogy 1-2 dolog, ami kötelező beleférjen a keretbe. 

10 Az esküvő utáni változások

Ha az eljegyzést nézzük, már utána is szorosabb lett a kapcsolatunk, most ha az esküvő után is ez lesz a tendencia, akkor egy hatalmas szerelembuborékban fogunk élni. Annyira édes már mos Zsolti, ahogy próbálja, a gyűrűt pózolgat, vele nézegeti. Nekem a nevem úristen, de fura lesz, hogy már nem csak én, hanem ő is benne lesz. Utána jöhet a következő többi közös projektünk.

2 megjegyzés:

  1. Úgy érzem én is, hogy sok a stressz, kicsit pihenj is majd, hogy tudd élvezni a nagy napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Voltunk pár napot pihenni. Igazából már nem sok minden kell, csak sok minden miatt feszült vagyok. De alakulamolekula :) És már csak 51 nap

      Törlés