2016. március 19., szombat

PIXIBAG! 2016 márciusi kiadás (Prémium)

Sziasztok! Kicsit elkésve, de hozom a különleges márciusi Pixibagról egy kis véleményt illetve azt, hogy mi is lapult a nagy dobozba, ugyanis én most nagyobb dobozt kaptam, mint a sima pixisek ugyanis előfizettem a prémiumra így az én dobozom + 1 ajándékot rejtett.







 
A mostani Pixi nem rejtett nagy meglepetést hisz tudtuk 5 termékről hogy mi lesz, illetve csak azt, hogy 4 Nivea lesz benne illetve egy relaxációs ital. Így már nagyon kíváncsian vártam, hogy mit is rejt a bag.




Pár szó a neszeszerről: Nagyon jó minőségű nekem ez a homok szín nagyon tetszik, már eldöntöttem, hogy ha élőben is tetszik, akkor ő jön velem az esküvőre, és miután elolvastam a feliratot tudtam, hogy ő az, ami oda fog kelleni, mégpedig a Varázslatos vagy felirat miatt. Hát igen ott annak kell majd lennem, lesz egy kis figyelmeztetés, hogy tudjam ez ma rólunk/rólam szól.
 

So..? Daring parfüm:
Nagyon finom illata van, ő volt a prémium tagságért járó + termék, elég sokáig érződik az illata nekem nagyon tetszik.




Tranquini Relax ital  250ml
Egy teljesen új termék a piacon, mégpedig egy alkoholmentes szénsavas ital, ami egy ellazító nyugtató ital. Minden összetevője előfordul a természetben, zöldteát is tartalmaz. A cukortartalma nagyon csökkentett. Még nem kóstoltam, de nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit tud.






Intim mosakodónak egy nőnek mindig kell lennie a háztartásában ugyanis ez a legpraktikusabb és leghasznosabb dolog szerintem. Nekem mindig van itthon és minden este használom, ugyanis erre a testrészemre különösen ügyelek. Az X-epil termékét nem használtam még sosem így nagyon kíváncsi vagyok, mit tud. Kamilla, mályva és tejsav kivonatot tartalmazó, alkáli-szappan és színezőanyag mentes intim lemosóról van szó. Utazó méretben érkezett hozzánk így tényleg egy próba méret. Azt már megnéztem, hogy ügyesen újratölthető ezért nem kell mindig ilyen kisméretű terméket megvenni.





Egy univerzális sebtapasz ami vízálló és két méterben van a dobozban. Elsőre nem nagyon örültem, hogy sebtapasz, mert a márkától mást is kipróbáltam volna szívesen, de utána gondoltam, hogy egy ilyen terméknek a női táskába mindig kell, legyen. Főleg, hogy az esküvőre is akarok majd vinni.





Max Factor Marilyn Monroe Color Elixir rúzs 3-as Marilyn Berry
Ezt a rúzst már nézegettem a polcokon, de úgy voltam vele, hogy most nem veszem meg, mert messze áll tőlem a vörös ajkak. Egészen a Glamour gáláig ahol egy fantasztikus Narancsos vörös rúzst viseltem és úgy éreztem igen ezt nekem is kell néha hordanom.

A 4 vörös árnyalatból én a Marilyn Berryt kaptam, ami egy kékes tónusú, leheletnyit mályvás beütésű vörös. Krémes, selymes textúrájú rúzs, amik kiválóan hidratálnak, viszont a tartósságuk gyenge és a pigmentáltságuk sem a legjobb, ahhoz, hogy egy szép színt elérjünk 2-3 szor át kell menni az ajkunkon. Ez lehet a nagyon könnyed textúrájának köszönhető. Ha valaki tud, valami jó ajak primert az kérem, szóljon, mert fantasztikus találmány.
A dobozban még volt egy Max Factor Miracle Match alapozó minta is és egy szórólap is. 





Nivea Creme összetevőkkel és 48 órás izzadásszabályozással ellátott etilalkohol-mentes dezodor. Aminek nagyon kellemes illata van. Bár most még nem fogom használni ugyanis jelenleg 3, van egyszerre használatban, sőt ha úgy vesszük 4 mivel a táskámban is van egy. A 48 órás hatásnak én nem hiszek, ugyanis tesztelni sem tudnám, mert nem 3 naponta fürdök.





Nivea Care & Cocoa krémtusfürdő 250ml
A Nivea termékeit nagyon szeretem a zuhanyzás közbeni testápolója is megvan, amit imádok, nagyon megkönnyíti a dolgomat. Nagyon finom az illata így várom már, hogy milyen, amikor használom.





Nivea Repair & Targeted Care sampon és balzsam 250ml és 200ml
Sajnos nem az én hajtípusomra találták ki, de mindenképp kifogom próbálni hátha rendbe, teszi a hajszálaimat. Ugyanis a sérült részeket belülről teszi rendbe. 



Nektek, hogy tetszik a csomag?

4 megjegyzés:

  1. Ez inkább olyan praktikus csomag :) A neszesszer nekem is nagyon tetszik!!

    VálaszTörlés
  2. A glamour gáláról írsz majd bejegyzést? Olyan kíváncsi lennék rá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy megkapom amit várok írok róla :) De nagyszerű volt azt már most elárulom :)

      Törlés