2016. március 5., szombat

TESZT| Mádara mélytisztító arclemosó hab



Sziasztok!

Az egyik kedvenc arctisztítómról hoztam nektek egy tesztet, a mindennapi arcápolási rutinom gyöngyszeme lett. Teljesen natúr termék. Aminél már a habzást elősegítő anyag is kókuszbók készül, emellett megtalálható benne a rózsavíz, orbáncfű a kamilla körömvirág és a cickafark is. Lássuk miért is szeretem.


A flakon egy pumpás fejet kapott, aminek külön örültem, nem mellesleg a letisztult egyszerű zöld minta a fehér tégelyen. 

Én 1 másfél pumpálást szoktam használni egy arclemosáshoz. Az ára nem a legbarátságosabb (5790) de tényleg megéri, úgy érzem ugyanis 150ml terméket kapunk, ami elég sokáig elég.

 Az arctisztítási rutinom második eleme a sminklemosót ezzel mosom le, van, mikor nem használok utána mást csak az arckrémem, de a megszokottabb az, hogy utána még van 2 lépés. Ez az esti rutinom. Így egyben nagyon szépen tisztít, nem irritál, nem csíp. Maradéktalanul leszedi az összes „koszt” az arcomról

Aki nem egy terméktől várja az arclemosás összes lépését annak tiszta szívből ajánlom.



2 megjegyzés:

  1. Huh, elég drága, nekem 150 ml kb. másfél hónapig tartana ki. Másrészt meg ha ez az igazi, akkor érdemes megtartani, én is ragaszkodom a Biodermához.

    VálaszTörlés
  2. Drágának nagyon drága én is úgy érzem :(

    VálaszTörlés