2016. március 2., szerda

Változás az életemben és a Blog életében is



Sziasztok! Adhattam volna azt a címet is, hogy Változások nélkül nincs élet, vagy hasonló gyöngyszemeket, de maradtam a teljes igazságnál. Ezért kapta ezt a címet, amit kapott. Hogy ez miről szól? Nyilván sokan észrevettétek, amikor ide kattintottatok, de azért leírom, hogyan léptem ki a Barbi Makeup & Beauty Blog világából egy teljesen új világba.


2014ben mikor elkezdtem írni a blogot nem gondoltam volna, hogy egyszer eljutok erre a szintre, hogy váltani fogok, hiszen a blog neve tejesen egyértelmű volt, hogy miről szeretnék írni + a nevem és kész is. Az utóbbi időben lassan egy éve elkezdett érlelődni bennem, hogy valami nem az igazi. Ekkor történt az arculatváltás is utána történt valami, ami miatt egy teljes színskálát cseréltem a blogomon. Amit akkor elégnek éreztem. De ott volt bennem valami, ami motoszkált folyamatosan, de mindig elnyomtam. 

Őszintén nem éreztem magaménak a blogot. Nem éreztem azt, hogy amit írok az pont ide való. Már kezdett érlelődni a névváltozás. De elhessegettem a dolgot.  

Aztán amikor decemberben eldöntöttük, hogy idén májusban lesz az esküvőnk és a nevem is megváltozik megszületett a döntés, hogy akkor a kisbabámnak, vagyis a blognak is változni fog a neve. Igen ám, de mi legyen az, szegény Zsoltit ki idegeltem ezzel, ugyanis kb. minden 5. percben új ötletem volt, hogy mi legyen a blog neve, majd a nagy esküvőszervezés elnyomta ezt a lelkesedést és hagytam a fenébe, majd egyszer valamikor. Majd újra előjött akkor találtam egy nevet, amit kezdtem úgy érezni, hogy igen ez az enyém, de nem éreztem egésznek, és ekkor jött az én drágám egy szóval és igen tudtam, hogy ez az ez kell, és ő én vagyok.  Valahogy így született meg a Barbi Beauty And Lifestyle Blog név.

Elkezdtem az új logót megcsinálni, az sem tetszett már úgy igazán, így lett ez a nagyon egyszerű fejléc. Még van min munkálkodni, de az esküvős besokaltamnemakaromcsinálni alatt ez született meg, és úgy érzem most jött el az ideje a változásnak a váltásnak. Lezártam egy korszakot és az én kicsikémet szeretném a magasba emelni.

A terveim nem másak, mint:

Legalább havi 1 videós bejegyzés (ehhez várom az ötleteket)
Lakberendezős ötletelős bejegyzések
Szépségápolás
Életmód
Tesztek minden mennyiségben
És minden, ami én vagyok

Nehéz felfogni, hogy tényleg megléptem ezt a lépést, de vártam már, hogy eljöjjön. Remélem sikerül elérnem a kitűzött céljaimat a bloggal kapcsolatosan J

Nektek hogy tetszik?
Az új elérhetőségek:

És végezetül az új elérhetőségek, hiszen gyakorlatilag mindenhol nevet váltottam:

Blog:

Instagram: @barbibeautyandlifestileblog
Email: barbibeautyandlifestyle@gmail.com

1 megjegyzés:

  1. Ezek mind nagyon jó témák, a lakberendezés rám is fér, mert festés lesz nálunk nemsokára és akkor kicsit átrendezzük a lakást.
    Nemrég ráértem és megnéztem a videót, nagyon jó, ha kicsit mosolyognál rajta, az szuper lenne. Nem kritika akart lenni, csak feltűnt, hogy nagyon komoly vagy.
    Remek, hogy változik a blog, örülök neki, hiszen te is mindig változol :)

    VálaszTörlés