2019. május 22., szerda

Fogkrém a háztartásban! 1. rész: Krómozott felületek tisztítása

Igyekszem mindent újrahasznosítani vagy felhasználni valamire. Pár hónapja volt ez a mentolos fogkrém az egyik Dm- kedvencek dobozban, egy használat után tudtam, hogy nem fogom elhasználni így valamilyen felhasználási módszert fogok keresni arra, hogy mire tudom használni. Meg is találtam így ezzel elindítok egy sorozatot a blogon amiben megmutatom mi mindenre jó egy fogkrém.


Az első rész egy krómozott felület takarításáról fog szólni. Ugyanis egy fogkrémmel ezt is gyönyörűen le lehet takarítani és nem is szennyezzük a környezetünket a vegyszerekkel. 


Ezen az előtte képen látszik, hogy nem a legszebb állapotban van, pedig elég rendszeresen takarítom ezt a részt. Pontosítva heti egyszer biztosan áttörlöm, de a víz így is eléggé lerakódik. 


Első lépésként a fogkrémet felvisszük majd eloszlatjuk a felületen, pár percet állni hadjuk és utána egy szivaccsal letöröljük/ lemossuk.

Az eredmény magáért beszél, pár perc után újjá varázsoltuk ezt a felületet. Egyébként minden króm felületet ezzel takarítok egy ideje.


Ti próbáltátok már ezt a praktikát?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése