2019. május 10., péntek

TESZT|Maszkok tesztelés alatt: Love Nature zselés maszk minden bőrtípusra hidratáló dinnyével

A sorozatunk egy új szerzeménnyel bővült mégpedig egy Zselés arcmaszkkal, mostanában kísérletezem és ami bejön azt újra veszem. Így elég sok van most itthon amiket tesztelek és írom is a bejegyzést róla. Most egy igazi nyári darabot hoztam mégpedig egy dinnye illatú Love Nature maszk.



Ez a maszk az Oriflametól rendelhető, álltalában heti egyszer használok a hámlasztás után vagy ha van több időm akkor amíg habfürdőzöm addig ápolom az arcom is.

Igazán praktikus kiszerelésben érkezik, jobban tetszik mint a tasakos verzió könnyebben kiszedhető mint a tasakos verzióból. Táskába dobva akár egy utazáshoz is magunkkal vihetjük.

Az állaga tényleg zselés, meglepően tükrözi a nevét.  Az illata tényleg dinnye, kiszedni még körömmel is egyszerű felkenni az arcra is elég jól lehet.

A mennyiség nekem több volt mint egy adag inkább mondanám másfél adagosnak.

A használati utasitásában 10perc szerepel végig hűsítő hatást érzek illetve amit ígér, hogy élénkítő hatást is lehet tapasztalni azt is alá tudom támasztani.

Az állagának köszönhetően nagyon könnyű lemosni is. Használat után puha és selymes lesz a bőröm. Így amit ígér azt teljesíti.

A többi változatét is ki fogom próbálni és arról is beszámolok majd.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése