2019. június 18., kedd

TESZT| Love Nature radírozó tusolózselé mentával és málnával


Szeretem nagyon a tusfürdőket így egyszerre többet használok ezzel az elvvel sosem fogy el egy, mert 2-3 mindig kint van a polcomon. Úgy érzem ezekről hozok mindig 1-1 bejegyzést mivel hátha valakinek megtetszik. Most egy Oriflame radirozó tusolózselét tesztelek és használok amiben menta- és málnakivonatot tartalmaz.

Roland döntötte el, hogy melyiket rendeljem meg amit egyébként tőlem megtudtok rendelni ha szeretnétek.


De lássuk is a csomagolása egy átlátszó műanyag flakon, elég kemény nem lehet könnyen összenyomni . Átlátszó matricát kapott egy kis termékleírással és a tartalmára hajazó gyümölcsökkel.

A kupakja zöld színt kapott ezzel kicsit a mentéra asszociálva. Ami különösen tetszik, hogy a tetejét csak úgy lehet kinyitni, ha letépünk egy plusz zárat.



Kezdjük az illatával eszméletlen finom gyümölcs illata van, tényleg felismerhetően érezni a málna illatát. Olyan megszeretném enni kedvem van miden fürdésnél.Imádok vele fürdetni, kellemesen radíroz de nem karcol. Kicsit úgy érzem, hogy nem csak a radirozó gyöngyökkel hanem maga a tusfürdő is. Frissít  és élénkít. 

Amióta ezt használom (na jó nem csak ezt mást is) sokkal puhább a bőröm és mikor ezzel fürdök utána nincs kiszáradva a lábam/kezem. Nem lesz utána hámlás amit kenni kell testápolóval. 

Én biztosan beszerzek még majd más illatokat is ebből. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése