2019. június 7., péntek

TESZT| NovAge Skin Renewing bőrmegújító peeling

Amióta elkezdtem foglalkozni az Oriflameval egyre több terméket próbálok ki és egyre jobban kezd össze állni az arcápolási rutinom. Na jó nem minden termékre került be valami a rutinomba és nem is mindenből innen. De ez a termék abszolút kedvencem lett és heti 2X használom is. akár főzés akár bármi közben simán lehet használni és bámulatos a végeredmény.



 A NovAge Skin Renewing bőrmegújító peeling hatékonyan hámlasztja a bőrt, láthatóan javítja a felszínét, simábbá teszi a finom vonalakat. Hatására fiatalosabb megjelenésű és ragyogóbb lesz a bőr. Formulája alfa-hidroxi savak (AHA) és béta-hidroxi savak (BHA) hatékony kombinációját tartalmazza, valamint hámlasztó hatású, gránátalmából nyert enzimeket.

Csomagolás:

Egy egyszerű fehér dobozban érkezik a termék amit könnyű kinyitni. A termék maga egy egyszerű fehér tubus nagyon kevés felirattal. Ami különlegessé teszi az a kupakon lévő arany szegély. Annyira elegáns egyszerű és szép.

Már több mint egy hónapja használom és alkalomról alkalomra jobban szeretem. Letisztítom az arcom majd a kicsit nedves bőrömre felkenem, hatni hagyom 20 percet és lemosom. De lemosás előtt még egyszer kicsit a nedves kezemmel körkörösen átmasszírozom.

Használat közben érezni kicsit, hogy dolgozik az arcon, lemosás után egyre jobban babapopsi szerű lesz az arcom. Minnél többedik használat után egyre több napig tart ez az érzés.

Igyekszem este használni és figyelni, hogy ne menjek utána napra mert az nem tesz jót a hámlasztás után.

Heti kétszer szerdán és vasárnap használom, vasárnap mindig felteszek valamilyen arcpakolást is hisz ilyenkor jobban bejut a bőrbe a hatóanyag.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése